5500XT sistemde görüntü yok, mouse klavye çalışmıyor

Openeye

Zeptopat
Katılım
24 Mayıs 2022
Mesajlar
4
Dün akşam saatlerinde masaüstü bilgisayarım kasa çalışmasına rağmen görüntü vermedi klavye mouse çalışmadı bende bunun toz kaynaklı olabileceğini düşündüm ve kabaca toz temizliği yapıp kabloları geri taktığımda çalıştırmayı başardım ki çalıştığında da herhangi bir yavaşlama ya da başka bir sorun yoktu.
Fakat bu sabah bilgisayarı açmaya çalıştığımda yine aynı sorunla karşılaştım kasa çalışmasına rağmen ne görüntü alabildim ne de klavye mouse çalıştı. Bundan dolayı kasayı açtım RAM'leri söküp tekrar yerine oturttum fakat herhangi bir sonuç elde edemedim.

Ne yapmam gerek acaba?

Sistem: Anakart B450M MSI / 2*8 Corsair RAM / 5500XT AMD ekran kartı/ AMD2600 işlemci / 650W poweboost Supply.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
KS
KS
O

Openeye

Zeptopat
Katılım
24 Mayıs 2022
Mesajlar
4
PSU'nun düğmesinden kapattınız değil mi? Statik elektrik'ten dolayı olabilir, anlayan arkadaş varsa yardımcı olabilir.
Evet ordan kapattım fakat dediğim gibi düzelme olmadı :(
Şimdi de dediğim gibi ekran ve mouse 5 sn gelip hepsi gidiyor ne yapmam gerek psu mu değiştirmeliyim yoksa herhangi başka bir şey mi ?
 
Son düzenleme:
KS
KS
O

Openeye

Zeptopat
Katılım
24 Mayıs 2022
Mesajlar
4
Kasayı 2 3 gün önce yapabildiğim kadar ekstra temizlik olaylarını yaptıktan sonra çalıştırdığimda çalıştı sorunsuz şekilde fakat taki bu sabah bilgisayar açılıyor içinde işlemlerimi yapıyorken yaklaşık açılıştan 20 30 dk sonra ekran klavye mouse gidiyor sizce ne yapmam lazım sorun hala psu da mı
 
Yukarı