kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Aralık 2020 #11 Rambo Okan Güler dedi: 12v kanalından 540W veriyor, 4+4 CPU kablosuna sahip. zalman | PSU, Cases, CPU Coolers www.zalman.com Genişletmek için tıkla... Attığınız linteki PSU ile satın alma linkindeki PSU aynı değil. Attığınız Wattgiga, Zalman'ın kendi sitesinde o PSU yok.
Rambo Okan Güler dedi: 12v kanalından 540W veriyor, 4+4 CPU kablosuna sahip. zalman | PSU, Cases, CPU Coolers www.zalman.com Genişletmek için tıkla... Attığınız linteki PSU ile satın alma linkindeki PSU aynı değil. Attığınız Wattgiga, Zalman'ın kendi sitesinde o PSU yok.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #12 kandes2 dedi: Attığınız linteki PSU ile satın alma linkindeki PSU aynı değil. Attığınız Wattgiga, Zalman'ın kendi sitesinde o PSU yok. Genişletmek için tıkla... İki model arasında yalnızca sertifika farkı yok muydu?
kandes2 dedi: Attığınız linteki PSU ile satın alma linkindeki PSU aynı değil. Attığınız Wattgiga, Zalman'ın kendi sitesinde o PSU yok. Genişletmek için tıkla... İki model arasında yalnızca sertifika farkı yok muydu?
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Aralık 2020 #13 Rambo Okan Güler dedi: İki model arasında yalnızca sertifika farkı yok muydu? Genişletmek için tıkla... İşte o durum hakkında bir bilgim yok. Yalnızca sertifika farkı olsa neden farklı bir PSU olsun ki? Zalman'ın kendi sitesinde de yok.
Rambo Okan Güler dedi: İki model arasında yalnızca sertifika farkı yok muydu? Genişletmek için tıkla... İşte o durum hakkında bir bilgim yok. Yalnızca sertifika farkı olsa neden farklı bir PSU olsun ki? Zalman'ın kendi sitesinde de yok.
Mark Jefferson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.017 Makaleler 2 Çözümler 5 20 Aralık 2020 #14 İnce hesap üzerinde satılan modelde de diğer modelin adı geçiyor. Bana da aynı PSU'lar gibi geliyor. Zalman Wattgiga K550W ZM550-GVII 550W 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com Bu linkte zm550-gvii adı geçiyor ve diğer PSU ile eşleşiyor.
İnce hesap üzerinde satılan modelde de diğer modelin adı geçiyor. Bana da aynı PSU'lar gibi geliyor. Zalman Wattgiga K550W ZM550-GVII 550W 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com Bu linkte zm550-gvii adı geçiyor ve diğer PSU ile eşleşiyor.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #15 kandes2 dedi: İşte o durum hakkında bir bilgim yok. Yalnızca sertifika farkı olsa neden farklı bir PSU olsun ki? Zalman'ın kendi sitesinde de yok. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kaynak olarak görülebilir bilmiyorum ama incehesap'taki görsellerde Zalman Gigamax ile iç yapıları da aynı gözüküyor. Belki de Gigamax'ın görsellerini almışlardır, bilemedim.
kandes2 dedi: İşte o durum hakkında bir bilgim yok. Yalnızca sertifika farkı olsa neden farklı bir PSU olsun ki? Zalman'ın kendi sitesinde de yok. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kaynak olarak görülebilir bilmiyorum ama incehesap'taki görsellerde Zalman Gigamax ile iç yapıları da aynı gözüküyor. Belki de Gigamax'ın görsellerini almışlardır, bilemedim.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #16 115V Internal ile sorun çıkma ihtimali yok mu? Duvardan çektiği değer gibi bir şey diye biliyorum, Türkiye'de 230V standart olması lazım. Bence en iyisi arayıp sorun.
115V Internal ile sorun çıkma ihtimali yok mu? Duvardan çektiği değer gibi bir şey diye biliyorum, Türkiye'de 230V standart olması lazım. Bence en iyisi arayıp sorun.
Mark Jefferson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.017 Makaleler 2 Çözümler 5 21 Aralık 2020 #17 enonertetanem dedi: 115V Internal ile sorun çıkma ihtimali yok mu? Duvardan çektiği değer gibi bir şey diye biliyorum, Türkiye'de 230V standart olması lazım. Bence en iyisi arayıp sorun. Genişletmek için tıkla... Yani bir uyumsuzluk oluşma ihtimali mi var ?
enonertetanem dedi: 115V Internal ile sorun çıkma ihtimali yok mu? Duvardan çektiği değer gibi bir şey diye biliyorum, Türkiye'de 230V standart olması lazım. Bence en iyisi arayıp sorun. Genişletmek için tıkla... Yani bir uyumsuzluk oluşma ihtimali mi var ?
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #18 Mark Jefferson dedi: Yani bir uyumsuzluk oluşma ihtimali mi var ? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. 115V ve 230V ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor, bence bunu bile bile satmazlar. En iyisini onlar bilir. Dediğim gibi arayıp sorun.
Mark Jefferson dedi: Yani bir uyumsuzluk oluşma ihtimali mi var ? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. 115V ve 230V ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor, bence bunu bile bile satmazlar. En iyisini onlar bilir. Dediğim gibi arayıp sorun.
Mark Jefferson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.017 Makaleler 2 Çözümler 5 21 Aralık 2020 #19 enonertetanem dedi: Emin değilim. 115V ve 230V ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor, bence bunu bile bile satmazlar. En iyisini onlar bilir. Dediğim gibi arayıp sorun. Genişletmek için tıkla... Sitesinde 230V EU gibi şeyler yazıyor ama emin olamadım ben de şimdi.
enonertetanem dedi: Emin değilim. 115V ve 230V ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor, bence bunu bile bile satmazlar. En iyisini onlar bilir. Dediğim gibi arayıp sorun. Genişletmek için tıkla... Sitesinde 230V EU gibi şeyler yazıyor ama emin olamadım ben de şimdi.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #20 Mark Jefferson dedi: Sitesinde 230V EU gibi şeyler yazıyor ama emin olamadım ben de şimdi. Genişletmek için tıkla... Bu durum bayağı kafamı karıştırdı benim. Mümkünse arayıp bilgi almanız en iyisi olur. Ama ben de bunu bile bile satacaklarını düşünmüyorum.
Mark Jefferson dedi: Sitesinde 230V EU gibi şeyler yazıyor ama emin olamadım ben de şimdi. Genişletmek için tıkla... Bu durum bayağı kafamı karıştırdı benim. Mümkünse arayıp bilgi almanız en iyisi olur. Ama ben de bunu bile bile satacaklarını düşünmüyorum.