M mehmet kaan turan Yoctopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #1 RAM 16 GB 3200 MHz İşlemci AMD Ryzen 7 5700x PSU önerisi istiyorum. Ekran kartım: ASUS Phoenix 3060 V2 12 GB.
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #2 mehmet kaan turan dedi: PSU önerisi istiyorum. Ekran kartım: ASUS Phoenix 3060 V2 12 GB. Genişletmek için tıkla... Kasan var değil mi elinde? Ona göre uyan söyleyeyim.Bütçenide yazarsan güzel olur. Artı 0 Eksi
mehmet kaan turan dedi: PSU önerisi istiyorum. Ekran kartım: ASUS Phoenix 3060 V2 12 GB. Genişletmek için tıkla... Kasan var değil mi elinde? Ona göre uyan söyleyeyim.Bütçenide yazarsan güzel olur.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #3 https://amzn.eu/d/794b82r Artı 0 Eksi
M mehmetktkaagos615 Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #4 Berat134 dedi: Kasan var değil mi elinde? Ona göre uyan söyleyeyim.Bütçenide yazarsan güzel olur. Genişletmek için tıkla... kasa derken nası yani? Bütcede sıkıntı yok fark etmez ama zorunluysa 3000 tlyi geçmesin. Artı 0 Eksi
Berat134 dedi: Kasan var değil mi elinde? Ona göre uyan söyleyeyim.Bütçenide yazarsan güzel olur. Genişletmek için tıkla... kasa derken nası yani? Bütcede sıkıntı yok fark etmez ama zorunluysa 3000 tlyi geçmesin.
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #5 mehmetktkaagos615 dedi: Kasa derken nasıl yani? Bütcede sıkıntı yok fark etmez ama zorunluysa 3000 TL'yi geçmesin. Genişletmek için tıkla... Senin kasan yok mu uzay sistemmi kullancan anlaminda demiştim kasan varsa modelini söyle ona göre öneriyim PSU'yu demeye çalıştım. Artı 0 Eksi
mehmetktkaagos615 dedi: Kasa derken nasıl yani? Bütcede sıkıntı yok fark etmez ama zorunluysa 3000 TL'yi geçmesin. Genişletmek için tıkla... Senin kasan yok mu uzay sistemmi kullancan anlaminda demiştim kasan varsa modelini söyle ona göre öneriyim PSU'yu demeye çalıştım.
M mehmetktkaagos615 Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #6 Berat134 dedi: Senin kasan yok mu uzay sistemmi kullancan anlaminda demiştim kasan varsa modelini söyle ona göre öneriyim PSU'yu demeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... Ya kasam pek iyi ve güzel değil . Aslında ben pcyi paket olarak almıştım kasa alacak kadarda para ayırmadım , o yüzden şimdiki kasama yapcakıtm bu sistemi . Kasa FUJİTSU P556 Berat134 dedi: Senin kasan yok mu uzay sistemmi kullancan anlaminda demiştim kasan varsa modelini söyle ona göre öneriyim PSU'yu demeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... Kasa sanırım mATX . Son düzenleme: 9 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Berat134 dedi: Senin kasan yok mu uzay sistemmi kullancan anlaminda demiştim kasan varsa modelini söyle ona göre öneriyim PSU'yu demeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... Ya kasam pek iyi ve güzel değil . Aslında ben pcyi paket olarak almıştım kasa alacak kadarda para ayırmadım , o yüzden şimdiki kasama yapcakıtm bu sistemi . Kasa FUJİTSU P556 Berat134 dedi: Senin kasan yok mu uzay sistemmi kullancan anlaminda demiştim kasan varsa modelini söyle ona göre öneriyim PSU'yu demeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... Kasa sanırım mATX .