3060 Ti R5 5500 sisteme 550W PSU yeter mi? Elimde 650W +80 PSU var ama kasa güzel değil. Bir de güzel bir kasa var içinde 550W +80 PSU var. İkisinin de markası Power Boost. Kasa önerisi yapmazsanız sevinirim. İkisinin arasından birini seçmem lazım içinde PSU olmayan kasanın linkini koyuyorum. Diğer kasanın adını hatırlayamadım.
Almayın derken hocam şu şekilde babmın dükkanı 2 tercihim var ya o Power bost 550W kasayı alacağım ya da powersuz hoşuma gitmeyen bir kasa alacağım dükkanda sadece Power Boost var.
Almayın derken hocam şu şekilde babmın dükkanı 2 tercihim var ya o Power bost 550W kasayı alacağım ya da powersuz hoşuma gitmeyen bir kasa alacağım dükkanda sadece Power Boost var.
Hosunuza gitmeyen kasanin modelini biliyor musunuz? He tabii ki hosunuza gitmediyse almayin ancak ben sizin yerinizde olsam Power Boost almam, PSU çok önemli.
Hosunuza gitmeyen kasanin modelini biliyor musunuz? He tabii ki hosunuza gitmediyse almayin ancak ben sizin yerinizde olsam Power Boost almam, PSU çok önemli.
Power Boost BST-ATX650WEU Fury 650W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Hocam 650W dediğim PSU bu diğer kasanın içindeki PSU da aynı modelin 550W olanı.