550W PSU RTX 4060 için yeterli mi?

Daha fazla  
Merhaba. Yeni ekran kartına geçeceğim ama PSU yetersiz olduğu için değişeceğim 4060'a geçip NZXT C550+80 PSU alacağım yeterli olur mu Ryzen 5 5600 ile?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yeni ekran kartına geçeceğim ama PSU yetersiz olduğu için değişeceğim 4060'a geçip NZXT C550+80 PSU alacağım yeterli olur mu Ryzen 5 5600 ile?
kral aldın mı ? kullanıyor musun sistemden memnun musun dönüş yaparsan sevinirim cunku birebir aynı sistemi almak üzereyim

kral aldın mı? ben de almak üzereyim aynı sistemi ahahhshah. daha doğrusu her şeyi aldım sadece psu kaldi ve bundan almayi dusunuyorum. aldiysan memnun musun?
kanka ben aldım her şeyi ssd yi bekliyorum ve evet herşey ayarında ve yetiyor nzxt 550 w psu merak etme

550 yeter hocam bu arada sırf merakımdan soruyorum sen instagramdaki emirvici misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…