5550 TL'ye i3 9. nesil - GTX 1660 Super kasa alınır mı?

Evet öyle de kasa kirli çıkarsa napacağim tozlu filansa.

Tozu napıcan kanka. 100TL'ye bilgisayarcıda hava makinesiyle üfleyerek sonuna kadar temizliyorlar. Termal macunu pedleri falan da baktır bir de sen.

Tozu napıcan kanka 100TL'ye bilgisayarcıda hava makinesiyle üfleyerek sonuna kadar temizliyorlar termal macunu pedleri falan da baktır bir de sen.

Ped nedir?

Gidip evinde test edeceğim bir de normalde monitör filan dahil 10k ben sadece kasayı 5K teklif ettim kabul etti küçük yaşta herhalde.

Seni üzmek istemem ama hiç kimse böyle bir sistemi 5 bine kabul etmez adam belki sen gidip test etmeden kasanın içindekileri değiştirecek ve belki test etmene izin vermeyecek bunu bilemeyiz.

Seni üzmek istemem ama hiç kimse böyle bir sistemi 5 bine kabul etmez adam belki sen gidip test etmeden kasanın içindekileri değiştirecek ve belki test etmene izin vermeyecek bunu bilemeyiz.

Test etmeme izin vermezse almam.

test etmene izin vermeyecekse neden satsın böyle bir hakkın vardır 2.elde zorunlu test etmene izin vermiyorsa almıcaksın zaten

2.elden birsürü alışveriş yaptım yaptığım kasa,telefon hiçbir sorun çıkmadı hemde ucuza hiçbirinde sorun çıkmadı

GTX1660 Super.
1 TB SSD.
256 GB SSD.
İ3.9 nesil.
16 GB RAM hepsi 5550 TL kasa dahil alınır mı?

Açıklama kasayı aldım hiçbir sıkıntısı çıkmadı kasa Excalibur E600 ve 1 TB SSD 980 Pro çıktı SSD fiyatına kasa aldım biraz ballıyım herhalde:)

Seni üzmek istemem ama hiç kimse böyle bir sistemi 5 bine kabul etmez adam belki sen gidip test etmeden kasanın içindekileri değiştirecek ve belki test etmene izin vermeyecek bunu bilemey.

Kanka kasayı aldım hiçbir sıkıntısı çıkmadı tem sorum satsam kaç lira koymam gerekiyor.
1660 Super
i3 9.nesil
16 GB RAM.
1 TB Samsung 980 Pro.
240 GB Toshiba SSD.
Exalibur E600 kasa.

Son düzenleme:
Açıklama kasayı aldım hiçbir sıkıntısı çıkmadı kasa Excalibur E600 ve 1 TB SSD 980 Pro çıktı SSD fiyatına kasa aldım biraz ballıyım herhalde:)

Kanka kasayı aldım hiçbir sıkıntısı çıkmadı tem sorum satsam kaç lira koymam gerekiyor.
1660 Super.
i3 9.nesil
16 GB RAM.
1 TB Samsung 980 Pro.
240 GB Toshiba SSD.
Exalibur E600 kasa.

Vallahi en iyisini yapmışın kardeşim bunu satsan en az 12-17 bin TL.

1660 Super
i3 9.nesil
16 GB RAM.
1 TB Samsung 980 Pro.
240 GB Toshiba SSD.
Exalibur E600 kasa.
geç kalmışım fakat
11-13 bin arasına koyarsın.
16 bine zaten genelde 2060 superli ve ryzen 5 5600lü kasalar oluyor ki bunlar seninkinden çok daha üst düzeyde olacaktır.

Yeni konular

Geri
Yukarı