- Makaleler
- 8
Fuma2 yetiyor ama daha ucuz iyi yok mu?
Maleseef hocam Akakçe'den baktığım üzeri 960 TL fakat üzmez tabii bütçe daha önemli.
Fuma2 yetiyor ama daha ucuz iyi yok mu?
Maleseef hocam Akakçe'den baktığım üzeri 960 TL fakat üzmez tabii bütçe daha önemli.
Şu önemli 5600 hangisi güzel soğutursa onu alacağım siz güzel şeyler önerin 500TL yazdım ama bakayim diye o kadar değil 800 TL bütçem var fuma2 ya da başka alternatif yok mu?
Xigmatake overtae bayağı büyük biraz daha bütçem olsa sıvı alacaktım ama yok.
Bu bütçede alacağınız sıvı soğutmalar kaliteli değil zaten, hydrogon D120 alın geçin.
Ben fuma2 başka öneriniz var mı?
Soruyu anlamadım.
Alternatif var mı 800 TL mesela.
Heh tamam, az çıkarsanız fuma 2 var. SE 224 XT duruyor zaten, SE 234 olabilir, hydrogon D120 var elde.
![]()
ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.205,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Shadow rock 3 de var, SE 224 XT'nin yüksek RPM'lerde daha sessiz olanı.
![]()
Be Quiet Shadow Rock 3 BK004 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Be Quiet Shadow Rock 3 BK004 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Peki bunlar 5500 ya da 5600 soğutur mu bir de kendim mi kurmam gerek çünkü kuramayacağım da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.