5600 TL - 1240 dolar sistem toplama

Ben böyle bir sistem topladım.
5635₺'ye şöyle bir sistem toplanabiliyor.
Nanokatalog firması, Türkiye deposunda yoksa ürünleri yurtdışından getiriyor. Galax GTX 1060 Türkiye deposunda var ancak XPG RAM var mı bilmiyorum. Sistemi alacaksanız arayıp sorarsınız. Alternatif RAM: XPG 16GB(2x8) Z1 Kırmızı 3200mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U320038G16-DRZ1)

Hepsini teker teker almak en mantıklısı. Montajını yapamam diyorsanız bilgisayarcı arkadaşınıza yaptırırsınız.

AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz, GTX1070Ti 8GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - KARNE FIRSATI
Parçalarından kısılmış olsa da 8GB RAM eklemesiyle bu hazır sistem alınabilir. Çünkü içerisinde 1070Ti ve onu besleyecek bir işlemci var.
Tabi ki bunlar da bir seçenek.

5635₺'ye şöyle bir sistem toplanabiliyor.
Nanokatalog firması, Türkiye deposunda yoksa ürünleri yurtdışından getiriyor. Galax GTX 1060 Türkiye deposunda var ancak XPG RAM var mı bilmiyorum. Sistemi alacaksanız arayıp sorarsınız. Alternatif RAM: XPG 16GB(2x8) Z1 Kırmızı 3200mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U320038G16-DRZ1)

Hepsini teker teker almak en mantıklısı. Montajını yapamam diyorsanız bilgisayarcı arkadaşınıza yaptırırsınız.

AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz, GTX1070Ti 8GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - KARNE FIRSATI
Parçalarından kısılmış olsa da 8GB RAM eklemesiyle bu hazır sistem alınabilir. Çünkü içerisinde 1070Ti ve onu besleyecek bir işlemci var.
Bu iki seçenek çok iyi.
Ben 1070 Ti barındıranı seçerdim.
Tabi sen ilerde ekstra 8 GB RAM için bütçe ayıramaz isen GTX 1060 içereni tercih et bence.

Ben 1070 Ti barındıranı seçerdim.
Açıkçası ben de onu seçerdim. Bu fiyata onun performansında bir sistem toplanamaz. Birinci sistemin parçaları ne kadar daha kaliteli olsa da bu sistem çok daha performanslı ve parçaları yeterli(8GB RAM eklemesiyle). Bu sistemi alırsan paran artıyor zaten, aldığın gibi RAM ekleyebilirsin.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Doların 4.50 seviyelerinde gidip geldiği bu günlerde sistem toplamak bir hayli zor. Özellikle ekran kartı ve RAM fiyatları uçmuş durumda maalesef :( Ben de bu zor zamanlarda bir çılgınlık yapıp sistem toplamaya karar verdim :D Bilgisayarcı bir arkadaşımdan fiyata göre bir liste edindim:

Eki Görüntüle 305207

Fiyat ve ürünler bu şekilde sizce değiştirmem gereken bir şey var mı? Fiyatlar piyasaya göre iyi mi?

Şimdiden Çok Teşekkür Ederim :kıkırda:

Kolay gelsin bugün ben de sistem topladım ve oldukça güzel bir sistem oldu. Monitör dahil değil iken 6200 TL oldu ama sen ufak tefek ayarlamalar yapabilirsin.
Ben i7 8700 aldım fakat İ5 8600 ile fiyatı biraz daha iyi olabilir.
Ekran kartı MSI GTX1060 Gaming X Plus 6GB
Kasa CoolerMaster MasterBox Lite 600W 80Plus 4 fanlı kırmızı led kasa
Toshiba 240GB SSD
GSKİLL 8GB solo ram 3000MHz
Asus Prime B360 Plus anakart
Ve 1TB harddisk
Bence düşünebilirsin.

Güzel bir sistem ama bence 8 GB RAM bu sistem için yetersiz öneri için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay gelsin bugün ben de sistem topladım ve oldukça güzel bir sistem oldu. Monitör dahil değil iken 6200 TL oldu ama sen ufak tefek ayarlamalar yapabilirsin.
Ben i7 8700 aldım fakat İ5 8600 ile fiyatı biraz daha iyi olabilir.
Ekran kartı MSI GTX1060 Gaming X Plus 6GB
Kasa CoolerMaster MasterBox Lite 600W 80Plus 4 fanlı kırmızı led kasa
Toshiba 240GB SSD
GSKİLL 8GB solo ram 3000MHz
Asus Prime B360 Plus anakart
Ve 1TB harddisk
Bence düşünebilirsin.
Hevesinizi kaçırmak istemem ama daha güzeli toplanabilirdi.
Hayırlı olsun.

8GB RAM koydum fakat bunu ileride elbet bunu 16 yapacağım. Sadece maddi bakımdan biraz rahatlamak için yaptım. Birkaç ay sonra aynı RAM'den bir adet daha takacağım.
Hevesinizi kaçırmak istemem ama daha güzeli toplanabilirdi.
Hayırlı olsun.

İyi olduğunu düşünüyorum. Benim isteklerimi karşılıyor. Yanına da Viewsonic’in 240Hz’lik monitörünü aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı