5600 TL Gaming Laptop Seçimi

Ben söyleyemem çünkü Monster servisi iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bilmediğim için soru işareti benim için. Sanki HP ve Asus daha kurumsalmış da MSI biraz daha yaygınlaşamamış gibi hissediyorum. Bi araştırıyım. O yüzden öyle dedim.
Markası biliniyor diye bir bilgisayar iyi olmak zorunda değil. HP'yi kesinle önermiyorum. MSI'a bakmanızı tavsiye ederim.
 
Monster Abra A5 V9.2.1'i de listeye dahil ettim bakıyorum [emoji106]
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Haklı olabilirsiniz çünkü monster tulpar t5 v13 e baktım gtx1060 ekran kartlı 4999 ama birkaç kişi sıcaklığın 95 derecelere çıktığını yazmış. Araştırmalara devam... Teşekkürler...
Malesef Tulpar T5 V13.1 modelini aldım, ürün cayır cayır ısınıyor. Mouse takılması ekstra problemi, biraz daha mı problem istersiniz ; fps dropları. Ya arkadaş, GTX 1060'lı üründe lolde ultrada 85 fps almak nedir, csgo aynı keza. Sadece böyle küçük oyunlarda da denemedim ha, Watch Dogs 2 yükledim , darboğaz mıdır ram yetersizliği midir gereken FPS'i vermiyor. Ultrada millet 40 FPSlerde dolanırken ben 28 FPS alıyorum. Uzak durun arkadaşlar, Monster'dan.
 
Arkadaşlar 5299 TL'ye Hp Omen aldım. Oldukça sessiz ve şık. Tavsiye ederim. İlerleyen günlerde daha geniş bilgilendirme yapabilirim. Herkese iyi alışverişler. Yardımlarınız için teşekkürler.
 
KDV indirimi yoktu konuyu açtığım günden itibaren takip ediyordum. 5823 'den 5499 a düştü. Sonra da özel indirim ile 200 TL daha indirim verdiler. KDV indirimi muhtemelen okulların açılış döneminde olur.
İndirim okulların kapanış dönemlerinde olmuyormu karne hediyesi niyetine?Açılırken niye indirim yapsınlarki?Ha'dersler başlar satış azalır'düşüncesiyle yaklaşıyorsan o da mantıklı.

Arkadaşlar 5299 TL'ye Hp Omen aldım. Oldukça sessiz ve şık. Tavsiye ederim. İlerleyen günlerde daha geniş bilgilendirme yapabilirim. Herkese iyi alışverişler. Yardımlarınız için teşekkürler.
Hayırlı olsun kardeş,işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerlerinide bizimle paylaşırsan sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı