Choco
Kilopat
- Makaleler
- 1
Merhaba, indirime giren bu ürüne 21,000 verilir mi? Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fiyat fazla ve ben o siteye güvenmiyorum. Yoksa daha iyi sistemlerin olduğu kesinDaha iyisi bulunur.
Çoğunlukla asus istiyorsunuz heralde?
![]()
ULTIMA-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ultima neredeyse full asus. Ben olsam Ultima alırdım.![]()
NOVA-3070 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
NOVA 3070'e bakabilirsiniz. Biraz beklerseniz rakip bulabilirim başka siteden.Hocam fiyat fazla ve ben o siteye güvenmiyorum. Yoksa daha iyi sistemlerin olduğu kesin
Paylaştığım ürün şu an indirimde anakart yetersiz değilse satın alacağım sanırım. Ekran kartlı o fiyata ürün yok.NOVA 3070'e bakabilirsiniz. Biraz beklerseniz rakip bulabilirim başka siteden.
Paylaştığım ürün şu an indirimde anakart yetersiz değilse satın alacağım sanırım. Ekran kartlı o fiyata ürün yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.