5600X için 3600 MHz RAM vs 3000 MHz

Makaleler
21
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Yazılım
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın Patriot Viper RAM'lerin içinden ne çıkacağı belli değil tamamiyle kumar. O yüzden overclock konusunda kesin bir şey diyemem.

3600 Mhz CL20 olduğunu varsayarsak büyük ihtimal kötü bir Nanya çip.

Attığın Patriot Viper RAM'lerin içinden ne çıkacağı belli değil tamamiyle kumar. O yüzden overclock konusunda kesin bir şey diyemem.

3600 Mhz CL20 olduğunu varsayarsak büyük ihtimal kötü bir Nanya çip.
Evet bende bir detaya ulaşamadım o belleklerde.

Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 AMD Ryzen Bellek Kiti, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B07TC4...i_i_J2EFRHGWWRXZ109VA57K?_encoding=UTF8&psc=1

Bunun hakkında ne diyorsun?

Samsung C die ya da Micron E die. Micron E çıkarsa rahat kullanabilirsin ama Samsung C die çıkarsa problematik biraz.
Bende Viper'ın Steel serisi RAM'leri var, gayet stabil çalışıyor. Pazarda rekabet her geçen gün artıyor, tutunabilmek için uygun fiyata kaliteyi verebilmek şart oldu. Elektronik ürünü her zaman şans ister, RAM'ler zaten lifetime garantili olduğu için yeni markaların denenmesinde bir sakınca görmüyorum ben.

Bende Viper'ın Steel serisi RAM'leri var, gayet stabil çalışıyor. Pazarda rekabet her geçen gün artıyor, tutunabilmek için uygun fiyata kaliteyi verebilmek şart oldu. Elektronik ürünü her zaman şans ister, RAM'ler zaten lifetime garantili olduğu için yeni markaların denenmesinde bir sakınca görmüyorum ben.
3600Mhz CL20 bir RAM'den çok bir şey beklememek lazım. Veya 3600CL18 RAM %90 Samsung C(piyasadaki en kötü çip) die'dır ya da kötü bin Hynix CJR.

Sana önerebileceğim Crucial Ballistix vardı ama maalesef üretimi durduruldu. O yüzden ne desem yanlış olur çünkü artık hangi RAM'in içinden hangi çip çıkacak bilemiyorum :D

3600Mhz CL20 bir RAM'den çok bir şey beklememek lazım. Veya 3600CL18 RAM %90 Samsung C(piyasadaki en kötü çip) die'dır ya da kötü bin Hynix CJR.

Sana önerebileceğim Crucial Ballistix vardı ama maalesef üretimi durduruldu. O yüzden ne desem yanlış olur çünkü artık hangi RAM'in içinden hangi çip çıkacak bilemiyorum :D
Bir yanlışlık oldu sanırım, benim RAM'ler 3200/16 çalışıyor ve hali hazırda kullanıyorum. Yeni RAM almayacağım için öneriye kapalıyım, teşekkürler :)

Bir yanlışlık oldu sanırım, benim RAM'ler 3200/16 çalışıyor ve hali hazırda kullanıyorum. Yeni RAM almayacağım için öneriye kapalıyım, teşekkürler :)
RAM önerisini diğer arkadaşa dedim sana değil. Viper steel 3200/16 RAM'ler Nanya çipli olması lazım zaten. Varsayılan olarak kullanabilirsin zaten sorun yok ama hız aşırtma için potansiyeli düşük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı