5600X için kule tipi soğutucu önerisi

Cracxy

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda Ryzen 5 5600X işlemciye geçtim ve bu işlemci stok fanla çok ısınıyor. Kule tipi soğutucu şart oldu fakat kasanın içine sığar mı diye endişe ediyorum. Varsa önerileriniz bekliyorum. 1500TL bütçem var F/P olursa sevinirim. Fiyat hafif esneyebilir.

Kasa: Corsair CC-9011050-WW SPEC-01
Anakart: ASUS Prime B350M-E
GPU: NVIDIA 1050 Ti.
RAM: Corsair Vengeance DDR4 3200 (X2)

hocam bende bu işlemciyi almayı düşünüyorum stok fanla kaç dereceyi görüyorsunuz ortalama

hocam bende bu işlemciyi almayı düşünüyorum stok fanla kaç dereceyi görüyorsunuz ortalama
Boşta 50-55 derece, yükteyken 75-85 arası ne kadar yük altında olduğuna bağlı olarak değişiyor. Bu arada kesinlikle tavsiye ettiğim bir işlemci. Eskiden R3 2200G kullanıyordum, R5 5600X'e geçince dünya varmış dedim. Yalnız öneri olarak stok fanla kullanma kışın olmasa bile yazın kesin sıkıntı çıkarır ve kesinlikle iyi bir termal macun kullan. Ben MasterGel Pro kullanıyorum. Ayrıyeten R5 5600X ile R5 5600 arasında neredeyse fark yok. Ben 2. el fiyatına 0 ürün aldığım için tercih ettim.

Bende de var 70 derece goruyorum arkadasa cevap olarak da Dark frezzer X 123 yetecektir.

Thermalright Burst Assassin 120 İşlemci Soğutucu ama bunu alrısan dah aiyi olur butcende var en azından ileriye donuk olur.
Hocam çift fanlı olan modeller bu kasaya sığmaz mı? Onlar daha performanslı deniliyor.

Kasan 150mm sogutucu destekliyor ama attıgım sogutucu zaten cok guzel.

sağ olun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…