5600X ile RX 6800 darboğaz yapar mı?

Nurse

Kilopat
Daha fazla  
5600X işlemci ile RX 6800 birleşiminde 3200 ya da 3600 MHz 16 GB RAM ile 1080P'ya da 2K da darboğaz sorunum ne kadar olur? Hangisini tavsiye edersiniz? 1080p de darboğaz olur diye 2K olarak topluyorum ama 5600X yetersiz kalır mı diye de çekiniyorum.

1080P'de darboğaz olur. 2K ideal.

İkisinden birini koyucam sisteme , önde olan var mı fiyatları yakın da?

5600x için 2k da yeterli olur diye düşünüyorum?

İkisi de iyi. Corsair daha kaliteli işler yapıyor ama 200 TL daha fazla verir miyim bilmiyorum.
200 TL çok fark etmezse Corsair'i alın.

5600X için 2K da yeterli olur diye düşünüyorum?

Evet.

Ekleme yapılmasına gerek yok. 5600X almak için 700TL daha fazla vermek mantıksız.

Ekleme yapılmasına gerek yok. 5600X almak için 700TL daha fazla vermek mantıksız.
Peki o ekran kartı o kasaya sığar mı ? Kasa desteği 33 cm görünüyor ama kart ölçüsünü göremedim.

Peki o ekran kartı o kasaya sığar mı? Kasa desteği 33 cm görünüyor ama kart ölçüsünü göremedim.

Sığar niye sığmasın? Adamlar sonuçta test edip yolluyorlar sistemi kart sığmaza nasıl test etsinler.

Peki o ekran kartı o kasaya sığar mı ? Kasa desteği 33 cm görünüyor ama kart ölçüsünü göremedi

Sığar niye sığmasın? Adamlar sonuçta test edip yolluyorlar sistemi kart sığmaza nasıl test etsinler.
Bir uyumsuzluk olduğunda arayıp şu parçayı şununla değişiyoruz demelerini istemiyorum da ondan emin olmak istedim. Daha önce yaşamıştım sinerjide benzer bir durumu.

Bir uyumsuzluk olduğunda arayıp şu parçayı şununla değişiyoruz demelerini istemiyorum da ondan emin olmak istedim. Daha önce yaşamıştım sinerjide benzer bir durumu.
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…