5600X, RX 6700 sistem alınır mı?

Şanslısınız hocam bu sistemi yapıştırın asus kalitesi.
attığınız sistem gayet iyi konu sahibi buna giçbir değişiklik yapmadan alabilir 6800xt 1080p de hem darboğaz yapar hemde bütçeyi o kadar arttırırsa rx 6800xt sistemler rahat bulunur

Attığınız sistem gayet iyi konu sahibi buna giçbir değişiklik yapmadan alabilir 6800XT 1080p de hem darboğaz yapar hem de bütçeyi o kadar arttırırsa RX 6800XT sistemler rahat bulunur

Bence de bu sistemi alması en iyisi olur. Bende çok almak istiyorum bu sistemi ama father sağ olsun paranın %70'ini ben ödeyeceğim ama almıyor. Dolar arttığından beri ailedeki herkes cimri oldu.

Bütçe artmazsa:
Artarsa:

Kendi monitörü de 2.5 eder gibi. 144 Hertz ise.
Arkadaşlar tüm cevaplar için çok sağolun. Çok faydası oldu. Elinize sağlık gerçekten

Bu arada monitör almadım 27inc 2k monitör alacaktım ama oda ufak olduğu için 24inc al dediler. 1080p yi ben uydurdum yani daha iyi olur diye düşündüm. Çok bilgim yok.

Anladığım kadarıyla 24inc 2k monitör ve 6800 lu sistem en iyisi olacak

Arkadaşlar tüm cevaplar için çok sağ olun. Çok faydası oldu. Elinize sağlık gerçekten

Bu arada monitör almadım 27inc 2K monitör alacaktım ama oda ufak olduğu için 24inc al dediler. 1080P'yi ben uydurdum yani daha iyi olur diye düşündüm. Çok bilgim yok.

Anladığım kadarıyla 24inc 2K monitör ve 6800'lu sistem en iyisi olacak

Evet eğer ayarlayabiliyorsan sistemle hiç oynamadan al. Monitörü kafana göre bir şey halledersin sen.

Arkadaşlar tüm cevaplar için çok sağolun. Çok faydası oldu. Elinize sağlık gerçekten

Bu arada monitör almadım 27inc 2k monitör alacaktım ama oda ufak olduğu için 24inc al dediler. 1080p yi ben uydurdum yani daha iyi olur diye düşündüm. Çok bilgim yok.

Anladığım kadarıyla 24inc 2k monitör ve 6800 lu sistem en iyisi olacak
24 inç 2k yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı