5600X RX 6700 XT sistem tavsiyesi

mustafacan46

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba.

Oyun oynamak için bir sistem topluyorum. Ekran kartının siparişini geçtim ve şu an geri kalan bileşenleri topluyorum.
Elimden geldiğince geleceğe yönelik ve sorunsuz bir sistem olsun istiyorum.
Sorum aşağıdaki sistem parçaları uyumlu mudur? Ve sizin bu konuda başka bir alternatif öneriniz var mıdır?
Hızlıca karar verip almam gerekiyor. En büyük sorum PSU ve kasa tercihi. Diğer ekipmanlarla uyumlu olur mu?

Teşekkürler.

1- ekran kartı: PowerColor hellhound AMD Radeon RX 6700 XT.
2- CPU: AMD Ryzen 5 5600X.
3- anakart: MSI B550-A Pro.
4- RAM: Crucial Ballistix BL2k8G32C16U4bl.
5- kasa: MSI MAG Forge 100M,
6- PSU: Cooler Master MPE-7501

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu kasayı önermem hava akışı bakımından zayıf. Ekstra olarak böyle bir sistem için 6700XT'li bir sistem için giriş seviyesi olan bu anakart da zayıf kalmış.

6700XT ekran kartı için 21000 TL haddinden fazla pahalı bunun yerine 3070 Ti veya 3080'e yönelebilirsiniz

RTX 3080 20.000 TL
Ben bu kasayı önermem hava akışı bakımından zayıf. Ekstra olarak böyle bir sistem için 6700XT'li bir sistem için giriş seviyesi olan bu anakart da zayıf kalmış.
Anakart gayet yeterli ayrıca anakartın FPS de pek bir etkisi yok bana kalırsa anakart seçiminde alınabilinecek en ucuz anakart alınmalı
Konu 8 aylık.

Anakart gayet yeterli ayrıca anakartın FPS de pek bir etkisi yok bana kalırsa anakart seçiminde alınabilinecek en ucuz anakart alınmalı.

Tamam hocam gidip H610 ile 12900KS ve 3090 Ti takalım var mı boyle saçmalık, üreticiler aptalımı da yüksek seviye anakart üretiyor 6700XT'den bahsediyoruz 6600 olsa neysede abartmayın hocam.

Aa evet öyleymiş yeni konularda karşıma çıkınca bakmak istedim konu kapanabilir.

Anakart fazlasıyla güçlü bir anakart ve konu 8 aylık, yazmanızın bir anlamı yok. Anakartı bir araştırın isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı