Sormanız gereken yapacağınız darboğaz, 1080 de %17 darboğaz yapacaktır sistem. 2K oynayacaksanız %4 yetecektir fakat fırsatınız olduğunda elinizdeki güç kaynağını satıp daha iyi bir güç kaynağına geçiş yapabilirsiniz.
Selam dostlar evet mutlaka ileride 850W bir PSU alacağım bütçem elverdikçe. Fakat bu şekilde kullanabilirsem bir sorun yaşamadan gerek kalmayacaktır. Evet darboğaz olacağının farkındayım CS:GO gibi oyunlarda sorun yaşamam zaten RDR2 gibi oyunlarda 1440P'de oynayacağım.
The new final version 1.3.8. of the MorePowerTool offers, in addition to new functions, of course a thoroughly revised engine, which significantly simplifies the use of the tool. Even though the file…
www.igorslab.de
Neyine inanmıyorsun her yerde 6900XT yazmasina rağmen
The new final version 1.3.8. of the MorePowerTool offers, in addition to new functions, of course a thoroughly revised engine, which significantly simplifies the use of the tool. Even though the file…
Konu sahibinin kart limitlerini kaldırıp kaldırmayacağını bilmeden burada çok bilmişlik taslamanız sizin ne kadar bilgisiz olduğunuzu kanıtlar.
Reis tamam en iyi kart seninki en bilgili sensin yeter. Ben bu kadar ardı havada bir insan görmedim. 650w yetmez demedim minimum 750w olması sorun yaşanmasının önüne geçer dedim.
Konu sahibinin kart limitlerini kaldırıp kaldırmayacağını bilmeden burada çok bilmişlik taslamanız sizin ne kadar bilgisiz olduğunuzu kanıtlar.
Reis tamam en iyi kart seninki en bilgili sensin yeter. Ben bu kadar ardı havada bir insan görmedim. 650w yetmez demedim minimum 750w olması sorun yaşanmasının önüne geçer dedim.