5600X RX 6900 XT için Cooler Master 650W+ Bronze PSU yeter mi?

Hatta sana sunu da atayim. 3D mark time spy rekoru kirarken kartin cektigi güç miktari(660W). İmzamda bulabilirsin sıralamami.

Tamam hocam siz haklısınız. 650W yeter kardeşim.

Haklıyım çünkü aynı kartin %120 daha fazla güç cekenini kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-09-28-11-06-22-460_com.discord.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 175

Merhaba,

Sormanız gereken yapacağınız darboğaz, 1080 de %17 darboğaz yapacaktır sistem. 2K oynayacaksanız %4 yetecektir fakat fırsatınız olduğunda elinizdeki güç kaynağını satıp daha iyi bir güç kaynağına geçiş yapabilirsiniz.

Selam dostlar evet mutlaka ileride 850W bir PSU alacağım bütçem elverdikçe. Fakat bu şekilde kullanabilirsem bir sorun yaşamadan gerek kalmayacaktır. Evet darboğaz olacağının farkındayım CS:GO gibi oyunlarda sorun yaşamam zaten RDR2 gibi oyunlarda 1440P'de oynayacağım.

Kartınızın çekeceği max watt 430 ve altı olarak belirtilmiş. siz 660w çektirmişsiniz. Başka da bir şey demiyorum. İyi günler diliyorum.
Dostum MPT diye bir program var kartin limitlerini kaldiran. Biraz bilgilen sonra konuşalım.

Oku biraz anlarsin.

Neyine inanmıyorsun her yerde 6900XT yazmasina rağmen

Dosya Ekleri

• unknown-14.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 160
Konu sahibinin kart limitlerini kaldırıp kaldırmayacağını bilmeden burada çok bilmişlik taslamanız sizin ne kadar bilgisiz olduğunuzu kanıtlar.

Reis tamam en iyi kart seninki en bilgili sensin yeter. Ben bu kadar ardı havada bir insan görmedim. 650w yetmez demedim minimum 750w olması sorun yaşanmasının önüne geçer dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
750w aklımda hocam. Umarım 650w ile de sorun yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…