AxilyaAmmath
Hectopat
Tamam hocam siz haklısınız. 650w yeter kardeşim.Arkada occt testi açık sistem tam yukte neredeyse. 4 tane RAM'in cekecegi guc max 12W zaten neyden bahsediyorsun. SSD 5W civari?
Tamam hocam siz haklısınız. 650w yeter kardeşim.Arkada occt testi açık sistem tam yukte neredeyse. 4 tane RAM'in cekecegi guc max 12W zaten neyden bahsediyorsun. SSD 5W civari?
Tamam hocam siz haklısınız. 650W yeter kardeşim.
Sistemi:
5600X CPU.
16 GB RAM 8X2.
650W+ Bronze Cooler Master PSU.
240GB SSD.
1TB HDD.
MSI MAG Mortar B550M anakart.
RX 580 4 GB GPU.
Bu sistemden RX 580'i çıkartıp yerine RX 6900XT koymayı düşünüyorum. Güç kaynağım yeter mi?
Hangi kartı kullanıyorsun?Hatta sana sunu da atayim. 3D mark time spy rekoru kirarken kartin cektigi güç miktari(660W). İmzamda bulabilirsin sıralamami.
Haklıyım çünkü aynı kartin %120 daha fazla güç cekenini kullanıyorum.
Sapphire toxic 6900XT Extreme Edition.Hangi kartı kullanıyorsun?
Kartınızın çekeceği max watt 430 ve altı olarak belirtilmiş. siz 660w çektirmişsiniz. Başka da bir şey demiyorum. İyi günler diliyorum.Sapphire toxic 6900XT Extreme Edition.
Dostum MPT diye bir program var kartin limitlerini kaldiran. Biraz bilgilen sonra konuşalımKartınızın çekeceği max watt 430 ve altı olarak belirtilmiş. siz 660w çektirmişsiniz. Başka da bir şey demiyorum. İyi günler diliyorum.
Konu sahibinin kart limitlerini kaldırıp kaldırmayacağını bilmeden burada çok bilmişlik taslamanız sizin ne kadar bilgisiz olduğunuzu kanıtlar.Dostum MPT diye bir program var kartin limitlerini kaldiran. Biraz bilgilen sonra konuşalım.
Oku biraz anlarsin.
![]()
The new MorePowerTool 1.3.8 Final is available for download now | igor´sLAB
The new final version 1.3.8. of the MorePowerTool offers, in addition to new functions, of course a thoroughly revised engine, which significantly simplifies the use of the tool. Even though the file…www.igorslab.de
750w aklımda hocam. Umarım 650w ile de sorun yaşamam.Konu sahibinin kart limitlerini kaldırıp kaldırmayacağını bilmeden burada çok bilmişlik taslamanız sizin ne kadar bilgisiz olduğunuzu kanıtlar.
Reis tamam en iyi kart seninki en bilgili sensin yeter. Ben bu kadar ardı havada bir insan görmedim. 650w yetmez demedim minimum 750w olması sorun yaşanmasının önüne geçer dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.