5600X sisteme 600W PSU yeterli mi?

coban22

Femtopat
Daha fazla  
Bu ikiliye yaklaşık 550, 600W yeter dendi bana. 750W alıyorum herhangi bir sorun, performans düşüşü yüksekliği yaşanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
750 watt almak yerine 650 watt alıp sertifikası gold olan bir PSU bakın derim uzun vadede elektrikten kar edersiniz. Elektriği ısıya dönüştürüp boşa harcama oranı çok düşüyor gold olunca.

750 watt almak yerine 650 watt alıp sertifikası gold olan bir PSU bakın derim uzun vadede elektrikten kar edersiniz. Elektriği ısıya dönüştürüp boşa harcama oranı çok düşüyor gold olunca.
hocam gold alıyorum zaten sharkoon ss coolzero 750w gold tam modüler

750W işinizi görecektir. Kendi 5600X sistemimde 650W 80+ gold psu kullanıyorum ve sorun yaşamadım.​
performansa bir etkisi olur mu peki

hocam gold alıyorum zaten sharkoon ss coolzero 750w gold tam modüler

performansa bir etkisi olur mu peki
Performansa etkisi olmaz normalden fazla olmasının. Şöyle bir durum var OC yapmak istersen ilerde en mantıklısı biraz daha güçlü bir PSU alıp ilerde oluşacak darboğaz sorunun kökten halletmiş olursun. Ama sen 450W güç tüketecek sisteme 750 W aldın diye daha rahat olup daha iyi performans vermesini bekleme.

Performansa etkisi olmaz normalden fazla olmasının. Şöyle bir durum var OC yapmak istersen ilerde en mantıklısı biraz daha güçlü bir PSU alıp ilerde oluşacak darboğaz sorunun kökten halletmiş olursun. Ama sen 450W güç tüketecek sisteme 750 W aldın diye daha rahat olup daha iyi performans vermesini bekleme.
hocam oc yapıcam zaten ondan demiştim

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı