hocam gold alıyorum zaten sharkoon ss coolzero 750w gold tam modüler750 watt almak yerine 650 watt alıp sertifikası gold olan bir PSU bakın derim uzun vadede elektrikten kar edersiniz. Elektriği ısıya dönüştürüp boşa harcama oranı çok düşüyor gold olunca.
performansa bir etkisi olur mu peki750W işinizi görecektir. Kendi 5600X sistemimde 650W 80+ gold psu kullanıyorum ve sorun yaşamadım.
Performansa etkisi olmaz normalden fazla olmasının. Şöyle bir durum var OC yapmak istersen ilerde en mantıklısı biraz daha güçlü bir PSU alıp ilerde oluşacak darboğaz sorunun kökten halletmiş olursun. Ama sen 450W güç tüketecek sisteme 750 W aldın diye daha rahat olup daha iyi performans vermesini bekleme.hocam gold alıyorum zaten sharkoon ss coolzero 750w gold tam modüler
performansa bir etkisi olur mu peki
hocam oc yapıcam zaten ondan demiştimPerformansa etkisi olmaz normalden fazla olmasının. Şöyle bir durum var OC yapmak istersen ilerde en mantıklısı biraz daha güçlü bir PSU alıp ilerde oluşacak darboğaz sorunun kökten halletmiş olursun. Ama sen 450W güç tüketecek sisteme 750 W aldın diye daha rahat olup daha iyi performans vermesini bekleme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.