RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 9 Aralık 2020 #11 Tek7HackDedi dedi: Geçen gün senin konunda biri link atmıştı onu alsaydın keşke. Yılbaşından sonra stoklar düzelir fiyatlar düşer belki. Ama 4100TL verilmez o işlemciye. Anakart ile birlikte al. Yaşadığın şehirde çok. İlan yoksa çok rahat satarsın. Genişletmek için tıkla... O işlemci bir gün içerisinde satıldı ya, şanssızlık, ben işlemciyi 2-3 ay sonra alacağım zaten, o zamana kadar stoklar düzelir umarım.
Tek7HackDedi dedi: Geçen gün senin konunda biri link atmıştı onu alsaydın keşke. Yılbaşından sonra stoklar düzelir fiyatlar düşer belki. Ama 4100TL verilmez o işlemciye. Anakart ile birlikte al. Yaşadığın şehirde çok. İlan yoksa çok rahat satarsın. Genişletmek için tıkla... O işlemci bir gün içerisinde satıldı ya, şanssızlık, ben işlemciyi 2-3 ay sonra alacağım zaten, o zamana kadar stoklar düzelir umarım.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.641 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #12 RPM dedi: O işlemci bir gün içerisinde satıldı ya, şanssızlık, ben işlemciyi 2-3 ay sonra alacağım zaten, o zamana kadar stoklar düzelir umarım. Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik, Tray olarak getirmişti. Dün vardı hatta "vay be!" falan demiştim. Bitmiş... Not: @RPM, varmış! AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Tray Soğutuculu - İşlemci | Teknobiyotik Kutusuz Soğutuculu Ürün. www.teknobiyotik.com
RPM dedi: O işlemci bir gün içerisinde satıldı ya, şanssızlık, ben işlemciyi 2-3 ay sonra alacağım zaten, o zamana kadar stoklar düzelir umarım. Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik, Tray olarak getirmişti. Dün vardı hatta "vay be!" falan demiştim. Bitmiş... Not: @RPM, varmış! AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Tray Soğutuculu - İşlemci | Teknobiyotik Kutusuz Soğutuculu Ürün. www.teknobiyotik.com
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 9 Aralık 2020 #13 alihanvardertyok dedi: Teknobiyotik, tray olarak getirmişti. Dün vardı hatta "vay be!" Falan demiştim. Bitmiş... Not: @RPM, varmış! AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Tray Soğutuculu - İşlemci | Teknobiyotik Kutusuz Soğutuculu Ürün. www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Ben 3-4 ay sonra alacağım işlemciyi, o zaman kadar normal 5600 modeli gelir, veya fiyatlar düzelir, iki türlü de işime geliyor .
alihanvardertyok dedi: Teknobiyotik, tray olarak getirmişti. Dün vardı hatta "vay be!" Falan demiştim. Bitmiş... Not: @RPM, varmış! AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Tray Soğutuculu - İşlemci | Teknobiyotik Kutusuz Soğutuculu Ürün. www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Ben 3-4 ay sonra alacağım işlemciyi, o zaman kadar normal 5600 modeli gelir, veya fiyatlar düzelir, iki türlü de işime geliyor .
Kavurmaliyumurta Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 223 9 Aralık 2020 #14 alihanvardertyok dedi: Teknobiyotik, Tray olarak getirmişti. Dün vardı hatta "vay be!" falan demiştim. Bitmiş... Not: @RPM, varmış! AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Tray Soğutuculu - İşlemci | Teknobiyotik Kutusuz Soğutuculu Ürün. www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Çok pahalı hocam ya, 3700x alacağım sanırsam.
alihanvardertyok dedi: Teknobiyotik, Tray olarak getirmişti. Dün vardı hatta "vay be!" falan demiştim. Bitmiş... Not: @RPM, varmış! AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Tray Soğutuculu - İşlemci | Teknobiyotik Kutusuz Soğutuculu Ürün. www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Çok pahalı hocam ya, 3700x alacağım sanırsam.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.641 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #15 Kavurmaliyumurta dedi: Çok pahalı hocam ya, 3700x alacağım sanırsam. Genişletmek için tıkla... Sizin tercihiniz tabi. Kötü bir işlemci almıyorsunuz ama. Yine seviyesi yüksek.
Kavurmaliyumurta dedi: Çok pahalı hocam ya, 3700x alacağım sanırsam. Genişletmek için tıkla... Sizin tercihiniz tabi. Kötü bir işlemci almıyorsunuz ama. Yine seviyesi yüksek.