5600XT CoD Warzone ani FPS düşüşü

SLOKAR

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, CoD Warzone oyununda aniden FPS düşüklüğü ve görüntü bulanıklığı yaşıyorum. Gördüğünüz gibi ekran kartının hepsini de kullanmıyor. Neden olduğunu anlayabilen var mı? Oyun içi ayarlarımda hiçbir problem yok normalde 120 FPS civarı aldığım oyun şu an 80 FPS.
Temiz kurulum yaptım. Ekran Kartı Driver ve İşlemci Chipsetini güncelledim onun ile mi alakalı anlamadım.
  • Ryzen 5 3500X.
  • 5600XT
  • 16 GB RAM.
  • B450M S2H.

Dosya Ekleri

• 1616510386896.png
    1616510386896.png
    182,3 KB · Görüntüleme: 57
Hocam oyun ile ilgili olsa arkadaşım da herhangi bir problem yok. MSİ after burner gpu kullanım fotoğraflarını yüklüyorum.
Aynı ekran kartını bende kullanmaktayım sorunu donanımda aramadan önce sürücünüz güncelmi kontrol edin.

Dosya Ekleri

• 1616509746562.png
    1616509746562.png
    47,6 KB · Görüntüleme: 71
Hocam oyun ile ilgili olsa arkadaşım da herhangi bir problem yok. MSİ after burner gpu kullanım fotoğraflarını yüklüyorum.
Ekran kartı sürücünüzü kontrol edin güncel eğer güncel ise tüm ayarlarını sıfırlayın tekrar kontrol edin tabi ki bu yöntem için en iyi öneri DDU ile temiz kurulum.

Bir önceki sürücüyü yükleyin bu sürücü sorunlu
Nasıl yükleyeceğim hocam bir öncekini?
Ekran kartı sürücünüzü kontrol edin güncel eğer güncel ise tüm ayarlarını sıfırlayın tekrar kontrol edin tabi ki bu yöntem için en iyi öneri DDU ile temiz kurulum.
Sadece DDU yapmak yetmez mi bir de temiz kurulum mu yapayım?
Konuya ekledim GPU kullanımlarını bu arada.

Nasıl yükleyeceğim hocam bir öncekini?

Sadece DDU yapmak yetmez mi bir de temiz kurulum mu yapayım?
Konuya ekledim GPU kullanımlarını bu arada.
Sürücün güncel DDU ile yapman tabi ki yeterli olur.
Bir önceki sürücüyü yükleyin bu sürücü sorunlu
nesi sorunlu tam olarak belirtirmisin ilk defa senden duyuyorum aynı ekran kartını kullanan biri olarak?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı