acik zatenKasanın hava sirkülasyonu iyi olmayabilir mi ? Yan kapak açık test edin isterseniz.
casperin eski bir kasasi otoda fanlar bu resimdeGpu fanı yüzde yüz mü dönüyor kontrol edin dönmüyorsa oyuna girmeden 100e çekip öyle girin.Kart ve kasa modeli nedir bu arada.
evet xfx thicc 2 pro 14gbps modeli casper in dandik kucuk kasasi modelini bilmiyorum baglanti sicakligi cok yuksek 88 derece 91 kadar gordumHangi model kullandığınız belli değil, kasa belli değil, eski bir kasa kullandığınızı söylüyorsunuz, fanlar kaç devirde belli değil.. Bu şekilde kimse sıcaklık normal mi değil mi söyleyemez. XFX THİCC II gibi bir kartı dandik bir kasada kullanıyorsanız, kasa da kapalı bir yerde hava falan almıyorsa normal bu değerler. 74 derece 5600'lerin ortalamasına göre yüksek kalıyor ama korkacağınız bir sıcaklık değil.
Hava akışı güzel bir kasa alman lazım Sosyal'de bütçenizle birlikte başlık açarsan bilgili arkadaşlar öneride bulunur. XFX 5600 soğutma olarak zaten başarısız, sen bi de kartı böyle bir kasada kullanıyorsun.evet xfx thicc 2 pro 14gbps modeli casper in dandik kucuk kasasi modelini bilmiyorum baglanti sicakligi cok yuksek 88 derece 91 kadar gordum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.