Aslında amacım konu üzerine muhabbet etmek, tabii ki tek bir cevabı yok. Hem sürecin heyecanı geçsin hem can sıkıntısı geçsin diye konuyu açtım.
Son 2 senedir aldığı sıralamalar:
Aslında amacım konu üzerine muhabbet etmek, tabii ki tek bir cevabı yok. Hem sürecin heyecanı geçsin hem can sıkıntısı geçsin diye konuyu açtım.
Son 2 senedir aldığı sıralamalar:
@ronkanta muhtemelen İngilizce Öğretmenliği. Sıralaması yabancı gelmedi. Olağanüstü bir durum olmazsa kazanabileceğinizi düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
@ronkanta muhtemelen İngilizce Öğretmenliği. Sıralaması yabancı gelmedi. Olağanüstü bir durum olmazsa kazanabileceğinizi düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
Geçen senelerde 130k civari kişi giriyordu bu sene 170k oldu. Belki sayısalcılar çoğunluktadır tercih yapmazlar diye bir umudum var ama haklısınız düşük ihtimal.
@Enes tec sayısalcıların çoğu da tercih yapıyor, bundan emin olabilirsiniz. Sayısaldan istediği sıralamayı elde edemeyen sayısal öğrencileri, zamanında dil bölümlerine burun kıvırarak bakıyordu fakat baktı ki dil sıralaması iyi geldi, neden değerlendirmiyorum şeklinde düşünerekten dilden gidip bir bölüm yazabiliyor. Net konuşmak zor o yüzden.