S SLAYER15 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 570 27 Kasım 2022 #11 ReoBlood dedi: Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com Burada 700 TL Genişletmek için tıkla... Akakçe'den bakmıştım, orada gözükmüyordu. mrcek98 dedi: 700 TL'ye alınır mı? Parasını hak ediyor mu? Bu fiyata daha iyi bir kulaklık öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bence BlackShark V2 X özellikle mikrofonu olmak üzere güzel bir kulaklık fakat fiyatını hak eder mi bilmiyorum. Bu fiyata daha iyi kulaklık önerisi için yeni konu açmanız daha faydalı olur.
ReoBlood dedi: Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com Burada 700 TL Genişletmek için tıkla... Akakçe'den bakmıştım, orada gözükmüyordu. mrcek98 dedi: 700 TL'ye alınır mı? Parasını hak ediyor mu? Bu fiyata daha iyi bir kulaklık öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bence BlackShark V2 X özellikle mikrofonu olmak üzere güzel bir kulaklık fakat fiyatını hak eder mi bilmiyorum. Bu fiyata daha iyi kulaklık önerisi için yeni konu açmanız daha faydalı olur.
EfeKaan02 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2018 Mesajlar 401 28 Kasım 2022 #12 mrcek98 dedi: 700 TL'ye alınır mı? Parasını hak ediyor mu? Bu fiyata daha iyi bir kulaklık öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçem dahilinde olmadığı için bu fiyat bandını hiç araştırmamıştım ama bu fiyatlarda kulaklık da gözüme hiç çarpmadı.
mrcek98 dedi: 700 TL'ye alınır mı? Parasını hak ediyor mu? Bu fiyata daha iyi bir kulaklık öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçem dahilinde olmadığı için bu fiyat bandını hiç araştırmamıştım ama bu fiyatlarda kulaklık da gözüme hiç çarpmadı.