technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.109 Çözümler 11 Dün 23:01 #11 JustDaimon dedi: Bu fiyata almak mantıklı mı hocam biraz daha bekleyeyim mi Genişletmek için tıkla... Fiyat güzel bence de, bütçe varsa alınır. Vodafone varsa HB'de de bu fiyata satıyor Mediamarkt. Ekstradan %3 indirim yapar belki bir dene.
JustDaimon dedi: Bu fiyata almak mantıklı mı hocam biraz daha bekleyeyim mi Genişletmek için tıkla... Fiyat güzel bence de, bütçe varsa alınır. Vodafone varsa HB'de de bu fiyata satıyor Mediamarkt. Ekstradan %3 indirim yapar belki bir dene.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.165 Çözümler 51 Yer Bursa Dün 23:02 #12 JustDaimon dedi: 57.500 TL MediaMarkt'da alınır mı? APPLE iPhone 16 128GB Akıllı Telefon Siyah MYE73TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt APPLE iPhone 16 128GB Akıllı Telefon Siyah MYE73TU/A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulü www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... 45k ya iPhone 15 var onu değerlendir paran cebinde kalsın.
JustDaimon dedi: 57.500 TL MediaMarkt'da alınır mı? APPLE iPhone 16 128GB Akıllı Telefon Siyah MYE73TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt APPLE iPhone 16 128GB Akıllı Telefon Siyah MYE73TU/A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulü www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... 45k ya iPhone 15 var onu değerlendir paran cebinde kalsın.
JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 576 Çözümler 4 Yer Türkiye Bugün 00:02 #13 HakanXD dedi: 45k ya iPhone 15 var onu değerlendir paran cebinde kalsın. Genişletmek için tıkla... bütçem tam buna yetiyordu hocam almışken daha uzun vadeli olmak için bunu aldım en az 5-6 yıl kullanmayı planlıyorum
HakanXD dedi: 45k ya iPhone 15 var onu değerlendir paran cebinde kalsın. Genişletmek için tıkla... bütçem tam buna yetiyordu hocam almışken daha uzun vadeli olmak için bunu aldım en az 5-6 yıl kullanmayı planlıyorum
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.165 Çözümler 51 Yer Bursa Bugün 00:05 #14 JustDaimon dedi: Bütçem tam buna yetiyordu hocam almışken daha uzun vadeli olmak için bunu aldım en az 5-6 yıl kullanmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... 5 sene falan satmadan kullanırım diyorsan S24 Ultra al, bence aradaki 10k fiyat farkına değecek bir fark yok git Apple hissesi falan al 5 sene sonraki telefonunda bedavaya gelebilir ytd.
JustDaimon dedi: Bütçem tam buna yetiyordu hocam almışken daha uzun vadeli olmak için bunu aldım en az 5-6 yıl kullanmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... 5 sene falan satmadan kullanırım diyorsan S24 Ultra al, bence aradaki 10k fiyat farkına değecek bir fark yok git Apple hissesi falan al 5 sene sonraki telefonunda bedavaya gelebilir ytd.