5700 XT Driver sürümü önerisi

letranger

Megapat
Daha fazla  
AMD'nin sitesinde 20.7.2 sürümüne opsiyonel, 20.4.2 sürümüne önerilen demiş. Hangisini kurmalıyım?

20.4.2 den sonrasını kurabilirsin kardeşim.
20.4.2 den sonraki versiyonlar 20.4.2 nin geliştirilmiş hali. Yani aslında hepsinde WHQL var. Önerim 20.7.2 kullanman yönünde.

Hocam en son güncellemeyle %8 lik performans artışı oldu bildiğim kadarıyla. Ne kadar stabil bilemem ama. Ben 20.4.2 kullanıyorum herhangi bir problemim olmadı.

20.4.2 WHQL sürmdür. Yani Microsoft tarafından onaylı. Bug testlerinden geçmiş sürümdür. 20.7.2 ise Beta diyebileceğimiz buglar ile karşılaşabileceğiniz sürümdür. Önerim WHQL olandır.
20.4.2 den sonraki versiyonlar 20.4.2 nin geliştirilmiş hali. Yani aslında hepsinde WHQL var. Önerim 20.7.2 kullanman yönünde.
Nasıl hepsinde WHQL var?

AMD iki tür güncelleme yayınlar genellikle, ya önerilen Microsoft onaylı ya da opsiyonel. Tamamen sana kalmış. AMD programından güncelleme ararken de seçenekleri var. Güncelleme tararken önerilen ya da opsiyonel seçeneğini seçebiliyorsunuz. Driver hatalı vs diye ortalıkla gezenler ise genellikle opsiyonel sürümü kurup hata alınca şirkete saydıranlardır. Siz siz olun WHQL yani Microsoft onaylı olan sürümü kurun.

Anladım. Teşekkür ederim hepinize. Son sürümü indirmiştim ama dediğinize göre 20.4.2'yi kurmam daha sağlıklı olacak.
Hocam en son güncellemeyle %8 lik performans artışı oldu bildiğim kadarıyla. Ne kadar stabil bilemem ama. Ben 20.4.2 kullanıyorum herhangi bir problemim olmadı.
Hocam sorun yoksa WHQL sürücüsünden çıkmayın.

Peki "Fabrika Ayarlarına Sıfırlama (İsteğe Bağlı)" diye bir seçenek çıktı kurulum ekranında. Seçmeli miyim?

Son düzenleme:
Seçebilirsin.

En temizi DDU programı ile komple silip AMD'nin sitesinden sürücüyü indirip kurmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…