5700 XT vs 6600 XT

@Wrexyz@Reavenn @ahmxtygt @JustNobody @kaiser soze. Bu arada kart yurt dışı ve termal bakımları yeni yapılmış genel fikirlerinize göre aklıma en çok yatan 6600XT oldu büyük ihtimal onu alacağım son bir öneriniz var mı?

6600XT alın. FurMark, OCCT testlerini de yapabilirseniz iyi olur.

6600 XT alın geçin umarım AMD ile alakalı bir sorun yaşamazsınız ben çok yaşadım.

6000 serisinde sorun yaşadığınızı düşünmüyorum? Hangi kartlar ile yaşadınız hocam.

6600XT alın. FurMark, OCCT testlerini de yapabilirseniz iyi olur.

6000 serisinde sorun yaşadığınızı düşünmüyorum? Hangi kartlar ile yaşadınız hocam.

RX 6600'UMD'e sorun yaşadım DX11 oyunlarda aşırı FPS düşüyordu öyle böyle değil iyice araştırdım sorunun AMD kaynaklı olduğunu öğrendim.

RX 6600'UMD'e sorun yaşadım DX11 oyunlarda aşırı FPS düşüyordu öyle böyle değil iyice araştırdım sorunun AMD kaynaklı olduğunu öğrendim.

İlginç. DirectX hataları kolay çözülür genelde. 1-2 sürücüye bakar. Sorunun AMD olduğunu nasıl öğrendiniz? Kaynak, makale gibi bir şey var mı?

İlginç. DirectX hataları kolay çözülür genelde. 1-2 sürücüye bakar. Sorunun AMD olduğunu nasıl öğrendiniz? Kaynak, makale gibi bir şey var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Makale yok fakat Reddit'te birçok kullancı bu tür sorunların NVIDIA'ya geçince düzeldiğini söylüyor ben de öyle yaptım ve düzeldi.

Makale yok fakat Reddit'te birçok kullancı bu tür sorunların NVIDIA'ya geçince düzeldiğini söylüyor ben de öyle yaptım ve düzeldi.

Oyun ve sürücü ile alakalı sorunlar hemen hemen her kart ile yaşanabilir hocam.
Tabii NVIDIA kartlarda biraz daha az oluyor. 4090 kullanan arkadaşım 2 aydır tearing yaşıyor. 6 aydır çıkan sürücüler pek iyi değil.

6000 serisinde tekrar eden bir sorun yok. Yeni sürücüler ile çözülmüştür diye düşünüyorum. Release Notes kısımlarına her şeyi yazarlar zaten.

@ahmxtygt God of War'daki takılma RX 5700XT bende de oluyordu. Sürücü kaynaklı değil. Tahminim GFX ve SoC akımı kaynaklı biraz artırırsan çok azalacağını görebilirsin. Ama BIOS'u editlemen lazım :) GTA için daha önce görmüştüm net bilgim yok. Bir de şunu deneyin. DX11 oyunlarında sorunu düzeltebilir.

Kırmızı ile olanları yapacaksınız. Çok basit bir işlem. AMD RX6XXX serisi tüm herkes deneyebilir.

RX 6600XT öneririm sebebi mining olması değil düzgün kullanılmışsa mining olması problem yaratmaz. 5700XT'de çok sorun var yeniden başlatma WattMan yüksek bellek saat hızı vss.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı