@Wrexyz@Reavenn @ahmxtygt @JustNobody @kaiser soze. bu arada kart yurtdışı ve termal bakımları yeni yapılmış genel fikirlerinize göre aklıma en çok yatan 6600xt oldu büyük ihtimal onu alacağım son bi öneriniz var mı?
@Wrexyz@Reavenn @ahmxtygt @JustNobody @kaiser soze. Bu arada kart yurt dışı ve termal bakımları yeni yapılmış genel fikirlerinize göre aklıma en çok yatan 6600XT oldu büyük ihtimal onu alacağım son bir öneriniz var mı?
@Wrexyz@Reavenn @ahmxtygt @JustNobody @kaiser soze. Bu arada kart yurt dışı ve termal bakımları yeni yapılmış genel fikirlerinize göre aklıma en çok yatan 6600XT oldu büyük ihtimal onu alacağım son bir öneriniz var mı?
6600 XT alın geçin umarım AMD ile alakalı bir sorun yaşamazsınız ben çok yaşadım.
Umarım... Hd serisinde bende çok sıkıntı çekmiştim ama umuyorumki bu seferki amd deneyimim öyle olmaz6600 XT alın geçin umarım AMD ile alakalı bir sorun yaşamazsınız ben çok yaşadım.
6600XT alın. FurMark, OCCT testlerini de yapabilirseniz iyi olur.
6000 serisinde sorun yaşadığınızı düşünmüyorum? Hangi kartlar ile yaşadınız hocam.
RX 6600'UMD'e sorun yaşadım DX11 oyunlarda aşırı FPS düşüyordu öyle böyle değil iyice araştırdım sorunun AMD kaynaklı olduğunu öğrendim.
İlginç. DirectX hataları kolay çözülür genelde. 1-2 sürücüye bakar. Sorunun AMD olduğunu nasıl öğrendiniz? Kaynak, makale gibi bir şey var mı?
Makale yok fakat Reddit'te birçok kullancı bu tür sorunların NVIDIA'ya geçince düzeldiğini söylüyor ben de öyle yaptım ve düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.