M MECccc Picopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #1 Tam oyundaysan WattMan hatası aldım. Ben de fan RPM'ini artırdım biraz, şu anlık sıkıntı yok gibi. Ama tekrardan yaşarsam bunun çözümü var mı?
Tam oyundaysan WattMan hatası aldım. Ben de fan RPM'ini artırdım biraz, şu anlık sıkıntı yok gibi. Ama tekrardan yaşarsam bunun çözümü var mı?
KS KS M MECccc Picopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #11 GFYT dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... 1. yi düşürdüm ama Memory clock düşürülmüyor. Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.106 Makaleler 1 Çözümler 580 2 Ocak 2021 #12 MECccc dedi: 1. yi düşürdüm ama Memory clock düşürülmüyor. Genişletmek için tıkla... Sorun almaya devam ederseniz voltaj verin, büyük ihtimal almayacaksınız. Artı 0 Eksi
MECccc dedi: 1. yi düşürdüm ama Memory clock düşürülmüyor. Genişletmek için tıkla... Sorun almaya devam ederseniz voltaj verin, büyük ihtimal almayacaksınız.
KS KS M MECccc Picopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #13 GFYT dedi: Sorun almaya devam ederseniz voltaj verin, büyük ihtimal almayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Voltage nerden veriliyor nasıl verilecek PC konusunda pek iyi değilim de. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Sorun almaya devam ederseniz voltaj verin, büyük ihtimal almayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Voltage nerden veriliyor nasıl verilecek PC konusunda pek iyi değilim de.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.106 Makaleler 1 Çözümler 580 2 Ocak 2021 #14 MECccc dedi: Voltage nerden veriliyor nasıl verilecek PC konusunda pek iyi değilim de. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan veriliyor. Dosya Ekleri afterburner-20181105-1.png 147,9 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
MECccc dedi: Voltage nerden veriliyor nasıl verilecek PC konusunda pek iyi değilim de. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan veriliyor.
KS KS M MECccc Picopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #15 GFYT dedi: Ayarlardan veriliyor. Genişletmek için tıkla... Ana menüden clock hızını düşürüp bir daha girince düşmüş olarak görülmüyor neden böyle. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Ayarlardan veriliyor. Genişletmek için tıkla... Ana menüden clock hızını düşürüp bir daha girince düşmüş olarak görülmüyor neden böyle.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.106 Makaleler 1 Çözümler 580 2 Ocak 2021 #16 MECccc dedi: Ana menüden clock hızını düşürüp bir daha girince düşmüş olarak görülmüyor neden böyle. Genişletmek için tıkla... Uygulamanız lazım, tik işareti var tıklayıp kapatın. Artı 0 Eksi
MECccc dedi: Ana menüden clock hızını düşürüp bir daha girince düşmüş olarak görülmüyor neden böyle. Genişletmek için tıkla... Uygulamanız lazım, tik işareti var tıklayıp kapatın.
KS KS M MECccc Picopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #17 GFYT dedi: Uygulamanız lazım, tik işareti var tıklayıp kapatın. Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum ama MSI Afterburner'ı tekrar açtığmda yine aynı değerler. Core clock 100MHz düştü ama Memory clock düşümüyor. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Uygulamanız lazım, tik işareti var tıklayıp kapatın. Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum ama MSI Afterburner'ı tekrar açtığmda yine aynı değerler. Core clock 100MHz düştü ama Memory clock düşümüyor.