5800 TL'ye MSI GT70 Domanitor Pro mu Yoksa Toplama Sistem mi?

Mezo

Kilopat
Katılım
1 Ocak 2014
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
TSK
Beyler başlıkta da belirttiğim gibi acaba hangisinde daha avantajlı şekilde üst seviye bir oyun pc'si mantıklıdır?
 
O bütçeye masaüstü toplarsanız daha çok performans elde edersiniz. Fakat oyun canavarınızı yanınızda taşımak istiyorsanız MSİ'nin oyun laptoplarını da alabilirsiniz. :)
 
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Şöyle bir şey var, tamam çok seyahat etmiyorum ama ettiğim zamanlar da canavarımın benimle olması çok daha güzel olur diye bir düşüncedeyim.

Masaüstü daha sağlam bir canavar imkanı sağlıyor haklısınız.

Zaten kendi bilgim ve sizin de önerilerinizle belki bir masaüstü canavar toplayabilirim. Teşekkürler...
 
Ben de masaüstü al derim eğer ki çok fazla seyahat etmeyen biriysen. Masaüstünde hem daha geniş ekranlarda oynama şansın var, hem de sogutma açısından bir sorun yaşamazsın. Sonucta en iyi en pahalı laptop'da olsa parçalar sıkıştırılmış halde ve iç içeler. Ama gene de karar senin tabi ki saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese fikirleri için teşekkürler. Masaüstüne biraz daha ısınmış durumdayım sayenizde ama zaman ne gösterir bilinmez. 1 sene içinde sonuç gözler önünde olur. Hayırlısı neyse o olsun bakalım.
 
Masaüstü bilgisayar tabii ki laptopdan daha fazla performanslı olacaktır ancak laptopun taşınabilirlik avantajı var bu konu sitede onlarca kez tartışıldı ve benim yorumum, eğer gittiğin yerde, tatilde seyahatte oyun oynamak istiyorsan laptop al ama evden dışarı çıkmam oyunlarda gerçekten yüksek performanslar almak istiyorum diyorsan tavsiyem masaüstü sistem toplaman yönünde.
 
Bende aynı şekilde oyun laptopu almayı düşünüyorum fakat şöylede bir düşünce var aklımda;

6000-7000 TL civarı bütçem var.

4000 TL civarı bir parayla canavar bir masaüstü.

3000 TL civarı bir parayla da beni seyahatler de idare edecek bir laptop.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı