5G gerekli mi?

Hocam iPhone fiyatlarını görünce beynim bana Breaking Bad de ki.
"Where is the money skyler?" diyaloğunu hatırlatıyor

Kanka onda haklısın ama konu fiyatı değil sen S9'u iPhone X ile kıyaslayınca ben bunu yazdım, S9 eminim ki fiyatına göre iyidir.

Android telefon eski olsa bile hemen hemen her uygulama sorunsuz çalışıyor zaten ama iPhone telefonda genelde calışmıyor, mesela iPhone 6 şu an neredeyse tuşlu telefon olma adayı. iPhone 5S döneminde cıkan her Android telefona bir şekilde uygulama yüklenirken iPhone 5S modelinde YouTube bile çalışmıyor.

Turkcell’le Bursa’da 4.5G 250 Mbps’ye kadar indirme hızlarını görebiliyorum, yoğunluk olduğu zamanlarda 150’lere kadar düşüyor

Kütahya’da aynı telefon ve hatla 50’yi bile göremedim hiç. Genelde 10 civarı geziyor. Önemli olan telefon da değil bağlantı türü de, tek gerçek bu ülkenin dışkıdan altyapısı

Türkiye'de daha 4.5 G bile gerekli hıza ulaşamadı. Kendi evimde TT'de 12,Turkcell'de 65;Çankaya'da(bakanlıkların ora) ise TT'de 50 civarı,Turkcell'de ise genellikle 80 mbps civarı,nadiren de 100 mbps üstü görüyorum. 5G geldiğinde de hemen yaygınlaşmayacak. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama büyük şehirlere gelmesi en az bi 6 ay falan,diğer şehirlere gelmesi daha da uzun sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…