5mb/s SSD'den USB Flash'a dosya aktarım hızı normal mi?

Daha fazla  
40 GB'lık CS 2 dosyasını flash belleğe kopyalıyorum ama çok uzun sürüyor.

Ekran görüntüsü 2025-01-22 161837 aktarım.png

Kullandığım USB flash: SanDisk 64 GB. Üstü siyah altı kırmızı olan herkeste görebileceğiniz eski bir model.
Laptopu alalı 1 ay oluyor. 5-6 mb/s indirmesi SSD ile mi alakalı yoksa flash bellek ile mi acaba? Ayrıca SSD sağlığı %100 şu an. Sizce sorun nerede?

Eki Görüntüle 2404450

Kullandığım USB flash: SanDisk 64 GB. Üstü siyah altı kırmızı olan herkeste görebileceğiniz eski bir model.
Laptopu alalı 1 ay oluyor. 5-6 mb/s indirmesi SSD ile mi alakalı yoksa flash bellek ile mi acaba? Ayrıca SSD sağlığı %100 şu an. Sizce sorun nerede?
Sanırım bu rezalet modeli kast ediyorsunuz:
1737553545503.png

Zaten performansı berbat olan bir model, üstüne ısındığı için çok daha fazla düşmekte.

Tam üstüne bastınız hocam. İğrenç bir model ya.
Yeni aldıysanız iade etmeyi deneyebilirsiniz, aksi durumda yenisini alsanız iyi olur. Gördüğüm kadarıyla aktarmaya başladığından beri 5 mb/s gidiyor. Diğer modeller gibi 20-30 ile başlayıp, 10'a düşme durumu yok.

Eki Görüntüle 2404450

Hocam, sanki çok da anormal değil gibi. Çok daha yeni ve USB3 (ama çok ucuz) bir bellek ile USB2 portuna takıp deneme yaptım, benzer bir hız gördüm.

Daha iyisi kesin vardır tabi ama USB2 olunca çok da fazla bir şey beklememek lazım sanırım.

Clip_29.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı