Ç Çaçoo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus dual 4060, Intel i5-13500 , 32gb ram, 1.5tb m.2 ssd , Gigabyte 750w gold psu , Lian li a3 cam-ahşap mATX kasa Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #11 İçinden bu çıkmadı ben taktım kendi modülü vardı ama Micro USB olduğu için değiştirmek istiyorum.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 20 Ocak 2025 #12 Çaçoo dedi: İçinden bu çıkmadı ben taktım kendi modülü vardı ama Micro USB olduğu için değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman olmaz onu anlatmaya çalışıyorum zaten. Onun üzerinde 5V IC'ler var. MekatronikciAbi dedi: Hocam o zaman olmaz onu anlatmaya çalışıyorum zaten. Onun üzerinde 5V ıc'ler var. Genişletmek için tıkla... Sizin taktığınız modül böyle şekil pilleri şarj etmek için. Zaten 1S.
Çaçoo dedi: İçinden bu çıkmadı ben taktım kendi modülü vardı ama Micro USB olduğu için değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman olmaz onu anlatmaya çalışıyorum zaten. Onun üzerinde 5V IC'ler var. MekatronikciAbi dedi: Hocam o zaman olmaz onu anlatmaya çalışıyorum zaten. Onun üzerinde 5V ıc'ler var. Genişletmek için tıkla... Sizin taktığınız modül böyle şekil pilleri şarj etmek için. Zaten 1S.