6.000 - 7.000 TL Gaming laptop önerisi

@dusau1 Monster'a fazla ilgili oldum bu sıra. Gerek özelleştirme sisteminden gerek kendi laptoba göre çanta vermesi/seçebilmemizden. Bu yüzden şuanda aklımı almış durumda, Monster'dan başka bir şey almayı düşünmüyorum şuan için. Sistemi daha iyi olsa bile ki çok bir fark olacağını düşünmüyorum aynı rakamlarda. İlgin için teşekkür ederim.

@dusau1 Monster'a fazla ilgili oldum bu sıra. Gerek özelleştirme sisteminden gerek kendi laptoba göre çanta vermesi/seçebilmemizden. Bu yüzden şuanda aklımı almış durumda, Monster'dan başka bir şey almayı düşünmüyorum şuan için. Sistemi daha iyi olsa bile ki çok bir fark olacağını düşünmüyorum aynı rakamlarda. İlgin için teşekkür ederim.

Monster tüketiciyi iyi tavlıyor, gerek sosyal medya üzerinden anında geri dönmeleri gerek bir problem olduğunda tekrar tekrar arayıp durumu soğumadan takip etmeler ve gerekse sunduğu teknik imkanlar gerçekten her markadan bekleyeceğimiz hareketler ama tüketicinin tüm bunların dışında kendine sorması gereken bir soru var, uzun vadede beni neler bekliyor?

@Silinen üye açıkcası bana uzun ömürlü gelecek diye düşünüyorum. Çünkü üst düzey oyunlar yani PUBG, GTA V, Rainbow Six Siege tarzında oyunlar oynamayacağım. Genelde GTA SA-MP, LoL, CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynayacağım. Bunun yanında da Photoshop onun dışında yapacağım böyle ağır bir şey yok.

Dediğin gibi tüketiciyi iyi tavlıyor, açıkcası şuanda daha iyi bir sistem olsa bile bu fiyata almam. Kafamda Monster'i kurdum, hayırlısı olsun. Kısa süre içinde A5 V15.7'yi sipariş edeceğim.

Monster tüketiciyi iyi tavlıyor, gerek sosyal medya üzerinden anında geri dönmeleri gerek bir problem olduğunda tekrar tekrar arayıp durumu soğumadan takip etmeler ve gerekse sunduğu teknik imkanlar gerçekten her markadan bekleyeceğimiz hareketler ama tüketicinin tüm bunların dışında kendine sorması gereken bir soru var, uzun vadede beni neler bekliyor?

Şahsen ben MSI aldım, ancak monster alınabilecek bir marka bana göre. Günümüzde hiçbir elektronik aletten 5 sene ve üzeri yüksek performans bekleyemezsin. Msı da alsan asusda alsan monsterda alsan bu böyle. Ancak monsterın servisi ile ilgili duyduklarım gayet hoş. Müşteri memnuniyeti odakları çalışan bir servisi bulmak kolay değil. Hele de günümüz piyasasında bilgisayarcı diye geçinen tayfanın büyük kısmının sahtekarlık peşinde olduğu düşünüldüğünde, monster gayet alınabilecek bir marka bana göre. En büyük artısı servisi, ikinci olarak da fiyatların 3-5 belli olması bugün 7 bine aldığın ürün dolarda büyük fark olmazsa 2 ay sonra 1 günlüğüne fırsat olarak 5 bine satılmaz. Ayrıca monster genel olarak güncel ürünler satıyor. Yani Intel satıyorsa 10. Nesil satıyor gibi gibi.

Bende MSI yı büyük indirimde yakaladığımı düşündüğüm için aldım. Vatanbilgisayar sağ olsun Daha gelmedi aynı zamanlarda Çin'den verdiğim sipariş ülkeye girdi belki o daha önce gelecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı