6.000-8.000 TL'ye PS5 için monitör önerisi

Bütçe
6000-8000

Red3481

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2K 120Hz ve üzeri bir monitör arıyorum. Ilk monitörüm PC'ye bağlı ve işlerim bayağı uzun sürdüğü için zaman geçirmek niyetine PS5'te oyun oynuyorum. İkide bir değiştir değiştir yapa yapa sinir oldum en son PS5'e özel bir monitör alma kararı verdim.

Bütçem: 6000-8000 arası.

VA (Curved veya flat) ve TN panel istemiyorum, sadece IPS.

Biliyorum bu dönemde biraz zor bu fiyatta bulunup alınabilecek. Ikinci el düşünüyorum. Aklımda gözüme kestirdiğim bir model ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27" 170Hz bulunmakta fakat başka ne gibi ürünlere bakabilirim?

Biliyorum bu dönemde biraz zor bu fiyatta bulunup alınabilecek. Ikinci el düşünüyorum. Aklımda gözüme kestirdiğim bir model ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27" 170Hz bulunmakta fakat başka ne gibi ürünlere bakabilirim?

O Model 2K ve ipsse alabilirsiniz.

O Model 2K ve ipsse alabilirsiniz.
2K IPS fakat şöyle bir durumu var, bulduğum yer MediaMark mağazası ve teşhirli ürün yani işte göstermelik için vitrin ürünü. Sonra bir sıkıntı olmasın? Garantisi olacak dendi tabii ki fakat bu tür mağazalarda garanti ile ilgili çok uğraşmışlığım var ondan biraz temkinliyim.

Sıkıntı olucağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…