6.000 TL monitör önerisi

Bütçe
6000

BlackMaster

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi geceler. Monitör almak istiyorum da laptopa baglayacağim. Ancak hangisi daha iyi bütçeyi aşmazsak sevinirim. Laptopta cok iyi değil ASUS Vivobook X515EA. Ekran görüntüsü biraktim beğendiklerimi veya baska bu fiyatta önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Odyssey G3'e sakin bulasma. VA panele de oyle. IPS almaktan baska sans yok bu butcede.

Bu monitoru yaklasik 5 arkadasim kullaniyor. Hepsi cok memnun fiyatina gore harika bir IPS monitor. Tabii bütçe artacaksa Hz ve ms acisindan daha iyi monitorler vardir ama 4500 civarinda bu tarz bir monitor bulabilecegini sanmiyorum. Rekabetci derecede oyun oynamiyorsaniz tatmin edecektir.

6000 TL butcenin tamamini kullanmak istiyorsaniz yine daha iyi secenekler vardir ama aradaki 1500 TL'lik farka degecegini sanmam.

Arti olarak 1 ms degerinin MPRT oldugunu belirteyim, GtG degerini bulamadim fakat muhtemelen 4 ms idir. Is gorecektir fakat 1 ms GtG olsun diyorsaniz baska monitorlere bakmanizda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…