6.000 TL sistem önerisi

albin

Yoctopat
Daha fazla  
Selam. 5-6 bin bütçem var. Beni idare edecek, orta FPS'te oyun oynatabilecek kasmadan bir sistem istiyorum. Aşağıdakilerden hangisi en iyisi acaba? Bu bütçeye bu kadar olabiliyor, daha iyilerinin farkındayım ama durum ortada.

https://www.hepsiburada.com/avantro...aza=AvantajBilisim&url_src=ios-product-detail

Zeiron Smart X50 I5-3470 16gb 256gb+500gb 18.5" Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol(5.500₺'e sipariş ettim, diğerleri daha iyiyse iade edeceğim)

(Biraz zorlar)
Penia APU | AMD Ryzen 3 3200G | 8 GB DDR4 | 120 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. 5-6 bin bütçem var. Beni idare edecek, orta FPS'te oyun oynatabilecek kasmadan bir sistem istiyorum. Aşağıdakilerden hangisi en iyisi acaba? Bu bütçeye bu kadar olabiliyor, daha iyilerinin farkındayım ama durum ortada.

https://www.hepsiburada.com/avantro...aza=AvantajBilisim&url_src=ios-product-detail

Zeiron Smart X50 I5-3470 16gb 256gb+500gb 18.5" Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol(5.500₺'e sipariş ettim, diğerleri daha iyiyse iade edeceğim)

(Biraz zorlar)
Penia APU | AMD Ryzen 3 3200G | 8 GB DDR4 | 120 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Dostum sakın ama sakın bu pcleri alma çok rahatsız ederler seni lütfen iade et 2. elden sağlam bir pc bulacağına çok eminim

İkinci ele bakmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum.

1. ve 2. olanı da direkt eleyin DDR3 var onlarda.

3. olan da belki ama onun da eksikleri var. SSD olarak james eşek kulanılmış ve Frisby kasa var yani PSU da Frisby markadır yüksek ihtimalle.

Hocam i5 3470 dediğimiz islemci 2012 üretimi 350 liraya aldım anakart islemci RAM şeklinde 400 TL'ye de onları aldım islemciyi satacagim i3 2110 mu ne öyle bir şey var 240 SSD'ye 300 TL verdim ekran kartina para harcarsin bir tık fazla PSU ve ekran kartı monitor bende vardı ama eminim daha ucuza daha iyisi toplanir.

Olmasa da olur.

O sipariş ettiğim bilgisayarı7 işlemcili olandan kötü mü?

i7 yazacaktım.

Hocam i7 işlemci diye bakmayın anakartı ya Turbox dur ya da daha dandik bir markadır keza RAM'lerde öyle GT740 ekran kartı var PUBG Mobile bile zor oynatır size tavsiyem 2.el kasa olarak bakmanız yönünde olacaktır.

Babamla aileye alacağız parası ondan çıkıyor o yüzden ikinci el almayacağım diye tutturdu anlatmaya çalıştım ama olmadı o yüzden size danışmak istedim o sipariş ettiğim bilgisayarı iade edip APU sistem almaya değer mi yoksa o para en iyisi o mu sıfır olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı