6.000 TL'ye kadar Custom klavye toplamak için parça önerisi

Bütçe
0-6000

Fexup

Decapat
Daha fazla  
Ajazz AK820 Pro ve VGN V87 Pro tarzında Custom klavye toplamak veya almak istiyorum. Ama vergielrden dolayı Türkiye'ye gönderim yapan yer bulamadım. Bulsam bile Custom klavye toplamayı bilmiyorum. Custom klavye toplamama veya bu tarzda hazır klavye bulmama yardım edebilir misiniz?

Hocam teşekkürler güzel klavye önerisiymiş fakat görünüşü çok kaba geldi gözüme, başka önerileriniz var mıdır?
Malesef o konuda ince bilgim yok. Glorious'un özelleştirme uygulaması çok ayrıntılı, her şeyi değiştirebiliyorsunuz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dış görünüşten, enter tuşunun büyüklüğüne, kasa içindeki katmanların türüne...

Malesef o konuda ince bilgim yok. Glorious'un özelleştirme uygulaması çok ayrıntılı, her şeyi değiştirebiliyorsunuz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dış görünüşten, enter tuşunun büyüklüğüne, kasa içindeki katmanların türüne...

Az önce bir klavye topladım ama neredeyse 300 400 dolar arası tuttu, bütcemi bir hayliyle aşıyor...

Az önce bir klavye topladım ama neredeyse 300 400 dolar arası tuttu, bütcemi bir hayliyle aşıyor...
Toplama klavye pahalı bir zevk diye duymuştum ama 400 dolar civarı da apayrı.
Wraith'in sitesine de bakabilirsin:

Toplama klavye pahalı bir zevk diye duymuştum ama 400 dolar civarı da apayrı.
Wraith'in sitesine de bakabilirsin:

Burayı aylardır takip ediyorum ve en iyi klavyelerin stoku hiç yenilenmedi. Araştırırken WhatGeek adlı bir yer buldum, oradan klavye almak mantıklı mıdır? Varsa bildiğiniz önerebilir misiniz?

Burayı aylardır takip ediyorum ve en iyi klavyelerin stoku hiç yenilenmedi. Araştırırken WhatGeek adlı bir yer buldum, oradan klavye almak mantıklı mıdır? Varsa bildiğiniz önerebilir misiniz?
zamanında mantıklıydı ama artık vergilerden dolayı değil, sahibinden de ikinci el leobog hi75 falan bulabilirsen, güzel ürün

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı