6.000 TL'ye kadar direksiyon seti önerisi

merabaamet

Hectopat
Hocam merhaba ben de direksiyon seti alacağım, bütçeme uyan da Rampage V902 gördüm. Tabii birçok olumsuz yorum da gördüm. Sizin dediğiniz ve Trusmaster serisininde 2. ellerine baktım fiyat bandımı gerçekten aşıyor. Ki benim kullanımım ayda 7-8 defa falan olur o da hafta sonları mümkün anca PC'yle uğraşma fırsatı buluyorum. 5-6 bin TL arası bir fiyata alacağım. Uygun geldi tabii kronikleri veya diğer sorunları nedir bilemem. Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
5-6K arasına Rampage alıp da keyif alırım diye düşünüp ızdırap çekmektense 4 bin TL civarı daha ekleyerek Logitech G27-G29-G923 almanı tavsiye ederim. Hatta o parayı Rampage sete vereceğine 10 yıllık bile olsa 5000TL civarına alacağın bir Logitech DFGT sana daha sorunsuz ve daha keyifli bir oyun deneyimi yaşatır. 2.el alacağın zaman hiçbir şekilde acele etme, gerekirse 1 hafta gerekirse 1 ay piyasa araştırması yap, her gün atılan ilanlara yaz 8-9 bin TL civarlarına kapatabilirsin. Kendimden örnek vereyim, geçtiğimiz ay G29 almaya niyetlendim, piyasası ortalama 11-13 civarındaydı, 10 bin TL'ye buldum birkaç tane ancak müsaitliğim olmadığı için alamadım. 1-2 hafta kadar daha araştırma yaptım ve 10K'ya G29 almayı düşünürken 1.5 yıl garantili + vitesli G923 aldım, cihaz sıfırdan farksız. Bütçeni 8-9 bin TL civarlarına çıkarmaya çalış, çıkarabilirsen paran dursun kenarda acele etmeden her gün atılan ilanları ara, şu kadar param var geleyim alayım de. İllaki temiz bir tane düşürürsün o fiyatlara. Ayrıca aldığın Rampage seti satman zor olur, Logitech aldığın zaman piyasası da çok hızlı sıkıldığın zaman zarar etmez satarsın, hatta kar bile edersin.

G27-29 a bakıyorum genel olarak ama uyguna bulamıyorum, bulduklarım da ya tanıdık yok o şehirde ya da bana uzak. Ama diğer ayı bekleyip uyguna bulursam alacağım. Rampage'i gerçekten önermeyen çok fazla kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…