125-250CC için kask arıyorum, bütçemi yükseltmek beni zorlar. Aradığım kriterler:
İnterkom desteği, pinlock ve piyasada vizörünün bulunması. (bazı kasklarda gözlük yuvası da oluyor böyle bir şey olursa da güzel olur.) @Görkem Umut hocam bütçe arttırdım tekrar yardımcı olabilirseniz sevinirim C10 da vizör ve pinlock sıkıntı olacak gibi geldi.
Kesinlikle mt serisi kask öneririm size. Revenge 2 modeliyle 70km hız ile gelen taksiye kafa attım motorla değil bildiğiniz kafamla . Bu örnek yeterli olmuştur.
Mt thunder 4 modelinde güneş gözlüğü de var öneririm.
Kesinlikle mt serisi kask öneririm size. Revenge 2 modeliyle 70km hız ile gelen taksiye kafa attım motorla değil bildiğiniz kafamla . Bu örnek yeterli olmuştur.
Mt thunder 4 modelinde güneş gözlüğü de var öneririm.
Hocam zahmet olmazsa piyasaya bakıp mt den alınabilecek ürün linki atar mısınız? Model satıcı gibi değerlendirip. Çünkü model çok var ve yanlış bir şey almak istemiyorum. İnterkom vizör ve pinlock mevcut mu?
Hocam zahmet olmazsa piyasaya bakıp mtden alınabilecek ürün linki atar mısınız? Model satıcı gibi değerlendirip. Çünkü model çok var ve yanlış bir şey almak istemiyorum. İnterkom vizör ve pinlock mevcut mu?
Sağ olun hocam . Artçı kaskı yaptım onu kendim AGV kullanıyorum.
Evet mevcut diye hatırlıyorum. İstanbul'da yaşıyorsanız şirinevlerde motorcu mağazaları dolu bir yer var. Oraya gidip doğğru bedeni deneyin ona göre sipariş verirsiniz.
Sağ olun hocam . Artçı kaskı yaptım onu kendim AGV kullanıyorum.
Evet mevcut diye hatırlıyorum. İstanbul'da yaşıyorsanız şirinevlerde motorcu mağazaları dolu bir yer var. Oraya gidip doğğru bedeni deneyin ona göre sipariş verirsiniz.