Vergi dahil mi 6TL oluyordu yani?@Haylaz2961
Sepette ödüyorduk ta artık çok geç. Forumdakiler stokları bitirmiş, kesin birisi birden fazla hesap açıp fırsatı değerlendirdi. 20 dakika da nasıl ürünler bitti anlamadım.
Vergi dahil mi 6TL oluyordu yani?@Haylaz2961
Sepette ödüyorduk ta artık çok geç. Forumdakiler stokları bitirmiş, kesin birisi birden fazla hesap açıp fırsatı değerlendirdi. 20 dakika da nasıl ürünler bitti anlamadım.
Hocam bunu bilgisayarımı takmamız gerekiyor yoksa prize takabiliyor muyuz?Ben de başka satıcıdan aldım 8TL'ye denk geldi, sağ olasın hocam. Bu şekilde alabilirsiniz, orada stok kalmadı indirimli olarak.
Eki Görüntüle 1188401
Bunun prize takılarak çalıştırılması için hangi tip ucu seçmem gerekiyor bilginiz var mı?Konu düzenlenmiyor ama, verdiğin linkteki satıcıda bitti. Farklı satıcılarda 50 kuruş fazlasına satılıyor. Bende oradan aldım.
Farklı bir hesap açıp farklı bir isimle sipariş geçsek, teslim etmeye gelen postacı amca "çok aldın, gel sana vergi keselim" der mi?
Biz Avrupa standardı priz kullanıyoruz. 2 tane yuvarlak üç. ABD ayrı, Avusturalya'da başka şekilde priz girişleri var.Hocam bunu bilgisayarımı takmamız gerekiyor yoksa prize takabiliyor muyuz?
Avrupa standardı. Ama genelde bitmiş oluyor.Bunun prize takılarak çalıştırılması için hangi tip ucu seçmem gerekiyor bilginiz var mı?
Hocam bunu bilgisayarımı takmamız gerekiyor yoksa prize takabiliyor muyuz?
Ben de başka satıcıdan aldım 8TL'ye denk geldi, sağ olasın hocam. Bu şekilde alabilirsiniz, orada stok kalmadı indirimli olarak.
Eki Görüntüle 1188401
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.