6-7 bin TL civarında dizüstü oyuncu bilgisayarı önerisi

alperen4127

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, başlıkta belirttiğim gibi 6 7 TL civarında dizüstü oyuncu bilgisayarı arıyorum. Masaüstü bilgisayarlara baktığımda aşırı fazla opsiyon olduğu için karar veremedim. Biraz da dizüstü arayışına girdim. (Bütçede az da olsa aşma yapabilirim)

Dostum normalde böyle bir şey demem ama imkanın varsa masaüstü al burada toplarız senin iin daha iyi olur. Ama dizüstü dersen de anlarım.

Masaüstü istiyorum ama toplamasını bilmiyorum toplanmış sistemler de bana biraz özelliklerine göre gereksiz pahalı geliyor.
Eğer masaüstü ala şansınız varsa buradan yardım alabilirsin ha diyosanızki ben laptop alacağım öneri veririz
Masaüstü istiyorum ama toplamasını bilmiyorum toplanmış sistemler de bana biraz özelliklerine göre gereksiz pahalı geliyor.

Buyurun.

Corsair Vengeance 3000MHz DDR4 CMK8GX4M1D3000C16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2x8

2060 yerine 1660S koyarsanız 6700 civarı olacaktır.

Bu çok mu pahalı olur?
Güzelmiş hoşuma gitti. Teşekkür ederim :)
Buyurun.

Corsair Vengeance 3000MHz DDR4 CMK8GX4M1D3000C16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2x8

2060 yerine 1660S koyarsanız 6700 civarı olacaktır.

Teşekkür ederim öneriniz için harika sistem olmuş fakat bu fiyata benim monitörü de dahil etmem lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı