6-7 bin TL kulaklık önerisi

Crexyyy

Hectopat
Daha fazla  
Önceliğim kesinlikle kablosuz olması, uzun süreli kullanımda baş ağrıtmaması ve mikrofonunun olabildiğince iyi olması. BlackShark V2X'ten geçeceğim ses kalitesi ona göre her türlü iyi olacaktır ama çok da ön planda olan bir şey değil benim için. Aklımda şu an mikrofonunu fazlasıyla beğendiğim HS80 https://www.itopya.com/corsair-hs80-wireless-dolby-atmos-rgb-siyah-gaming-kulaklik_u14436 modeli var ama bu fiyata daha iyisi var mıdır bilmek istiyorum. Bütçe esnetmeyi düşünmüyorum çok ekstrem kalite farkları olmadığı sürece.

Cloud 2'ler çok nefes sesi alıp boğuk veriyordu sanki ama 3 iyi mi mikrofon konusunda HS80'den? ASUS ROG güzel gözüküyor aralarında en iyi mikrofon hangisinde? Ses kalitelerini de kıyaslayabilir misiniz acaba hangisi ne yönden avantajlı olur?

Cloud 2'ler çok nefes sesi alıp boğuk veriyordu sanki ama 3 iyi mi mikrofon konusunda HS80'den? ASUS ROG güzel gözüküyor aralarında en iyi mikrofon hangisinde? Ses kalitelerini de kıyaslayabilir misiniz acaba hangisi ne yönden avantajlı olur?

O kadar detaylı bilmiyorum hocam, ikisinin de iyi oldugunu biliyorum bu fiyatta. Karşılaştırma videoları ya da yazıları varsa bakabilirsiniz.

O kadar detaylı bilmiyorum hocam, ikisinin de iyi oldugunu biliyorum bu fiyatta. Karşılaştırma videoları ya da yazıları varsa bakabilirsiniz.
V2 Pro 2023 edition'u da karşılaştırma listeme katmamı tavsiye eder misiniz? En iyi mikrofonun onda olduğunu söylüyorlar.

@kxy hocam etiket için kusura bakmayın ama biraz acil bir konu siz olsanız ne önerirsiniz? Bir kaç konuda Nova 5 önerdiğinizi gördüm ama HS80' kıyasla avantajları neler?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı