6-7 bin TL Laptop tavsiyesi

• Konuyu başlatan AIroe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 881
Ne kadar çıkabilirsiniz.
10.000 geçmezse iyi olur , şuan setupun fiyatını tam olarak bilmediğim için net bi fiyat söyleyemem , ama dediğim gibi 10.000 geçmezse iyi olur

hocam doğruya doğru ben bazı kavramlar hariç donanımdan çok anlamam , free dos olması ilerde sıkıntı çıkarır mı? 3020e güzel bir işlemci mi? yani unityi sıkıntısız çalıştırır mı

@UluErdem25 hocam 5300u lu modellere yönel demişti ama kafam karıştı biraz​

hocam doğruya doğru ben bazı kavramlar hariç donanımdan çok anlamam , free dos olması ilerde sıkıntı çıkarır mı? 3020e güzel bir işlemci mi? yani unityi sıkıntısız çalıştırır mı

@UluErdem25 hocam 5300u lu modellere yönel demişti ama kafam karıştı biraz​

Hocam bu laptopu asla almayın, zen1 işlemci var içinde. Yerinizde olsam 5300u veya 5500u'lu modellere yönelirdim.

Hocam bu laptopu asla almayın, zen1 işlemci var içinde. Yerinizde olsam 5300u veya 5500u'lu modellere yönelirdim.
bence bu;

buna göre;

daha iyi hocam , 2. attığımda free dos var sizce?

Hocam bu bütçelerde 6 çekirdekli olan 5500u (ve üzeri) daha mantıklı olabilir. Model olarak bilgim yok hangisi iyidir vesaire diye, ancak konfigürasyon üzerinden yorum yapabilirim.

Hocam bu bütçelerde 6 çekirdekli olan 5500u (ve üzeri) daha mantıklı olabilir. Model olarak bilgim yok hangisi iyidir vesaire diye, ancak konfigürasyon üzerinden yorum yapabilirim.
hocam valla ty'de 10k altına bulduğum bi kaç laptopdan biri bu

son link 6 çekirdekli hocam bunu düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı