6-7 bin TL'ye direksiyon seti tavsiyesi

Furkan1071

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ilk defa bir direksiyon seti almak istiyorum. Zorlasam 6-7 bin bütçe çıkartırım gibi duruyor. En başından belirteyim, şu kadar ekle bunu al gibi öneriler mümkünse yapmayın, 5 binin üstüne 1-2 bin daha zorlayarak ekleyip Max bütçemi belirttim.
Direksiyon setleri hakkında hiçbir bilgim yok. 2. el güvenilir veya sıfır önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sarı sitede 7600 lira civarına G29'lar var hocam düşünürseniz bir bakın derim.

Pazarlıkla zorlarsanız o fiyata G29 alabilirsiniz. G27'ler de var ama eski ve temizini bulmanız lazım. Çok önermem o yüzden G27'yi.

Sarı sitede 7600 lira civarına G29'lar var hocam düşünürseniz bir bakın derim.
İkinci elden G29 alın, daha altına birşey yok zaten olanda dandik ürünler alınmaz.
G29 7.6 binden 1 ilan var bunun dışında en uygunu 8.5 bin. G27 bakacağım. Bunlardan başka öneriler de verebilir misiniz?
Pazarlıkla zorlarsanız o fiyata G29 alabilirsiniz. G27'ler de var ama eski ve temizini bulmanız lazım. Çok önermem o yüzden G27'yi.

G29 7.6 binden 1 ilan var bunun dışında en uygunu 8.5 bin. G27 bakacağım. Bunlardan başka öneriler de verebilir misiniz?
İlan fiyatları son fiyat anlamına gelmez, verebileceğin max bütçeni belirt ve teklifini yaz hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…