Arkadaşlar merhaba, 3050 Ti 32 GB RAM 11400H işlemci, 17,5 inc laptopa sahibim. Ekran küçük geldiğinden dolayı monitör almak istiyorum. Aynı zamanda çift ekran olarak kullanacağım. 2K monitör almak sistemim için uygun mudur? 2 tane monitör buldum bunlar iyi midir, sizlerin tavsiyeleri nedir?
Lenovo Legion R27qe Monitör 67C5GAC1TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Lenovo Legion R27qe Monitör 67C5GAC1TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bu monitör 2k sistemim her oyun için sanursam karşılayamaz. Valorant, cs gibi gereksinimi az olan oyunlarda 2k kullansam diğer oyunlar için 1080p kullanabilirmiyim mantıklı olurmu. Dizi, film vs izlerken de yüksek çözünürlük daha iyi olur.6-7 bin TL'ye 1080p 180hz fhd yerine 9k'ya 2k 240hz tercih edebilirim
Bu monitör 2K sistemim her oyun için sanursam karşılayamaz. Valorant, CS gibi gereksinimi az olan oyunlarda 2K kullansam diğer oyunlar için 1080p kullanabilir miyim mantıklı olur mu? Dizi, film vs izlerken de yüksek çözünürlük daha iyi olur. 6-7 bin TL'ye 1080p 180Hz FHD yerine 9K'ya 2K 240Hz tercih edebilirim.
Arkadaşlar merhaba, 3050 Ti 32 GB RAM 11400H işlemci, 17,5 inc laptopa sahibim. Ekran küçük geldiğinden dolayı monitör almak istiyorum. Aynı zamanda çift ekran olarak kullanacağım. 2K monitör almak sistemim için uygun mudur? 2 tane monitör buldum bunlar iyi midir, sizlerin tavsiyeleri nedir?