6 ay sonra bozulan NVMe SSD nasıl garantiye verilir?

KidisComeBack

Decapat
Daha fazla  
Selam,
Dün Hogwarts Legacy oynuyordum oyundayken yeni mape geçişler uzun sürmeye başladı, sanırım veri okumanın en üst seviyelere geldiği yer orada sorunlar baş gösteriyordu ama oyun akıcılığında sıkıntı yoktu. Bir yarım saat sonra oyun kapkaranlık oldu kapattım. Sadece oyunlar için kullandığım diskimdi ama PC çalışma performansını da etkiledi zorda olsa PC elle kapattım açtım ve NVMe disk bu halde tüm kurtarmaları denedim olmadı. Verilerim gittiğine mi üzüleyim yoksa bozulduğuna mı anlam veremiyorum. Kendi sitesinde 5 yıl garanti var deniliyor ama süreç nasıl işler? Yardımlarınızı bekliyorum.
5 yıl garanti model listesinde bulunuyor. Daha 6 ay oldu ani kapanmada değil kullanımdayken bozuldu.

1677335989237.png

1677335639827.png

1677335350620.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığın yere başvurup garantiye göndermelerini isteyebilirsin. Ya da ürünün kutusundan bir garanti belgesi çıktıysa oradan servisi öğrenip direkt ona gönderebilirsin.

Bu modelin koşullu garantisi 2 yıl yada 600TBW ..Hepsiburada satıcısından aldım talep oluşturdular sonuç bekliyor olucam.İthalatçı firmada zaten kutu üstünde yazdığı gibi koyuncu elektronik miş.Destek oluştururken ürün serial number kabul etmiyor o da ayrı bir şey..Talep formunun sonuçlanmasını bekliyor olacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı