6 ay sonra tekrar Gym'e gidersek ağrı olur mu?

546526

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba değerli sosyalciler. Bu sene nisan ayında spora başladım ve mayıs ayında vize ve finaller, memlekete gitme derken sporu bıraktım. Bu sefer spor salonumu değiştirmeyi ve yine spora başlamayı düşünüyorum. İlk spora başladığım zamanlar kas ağrılarım başlamıştı yine aynı ağrıları yaşar mıyım?

6 ayda kaslarının kendini salacağını dusunmuyorum. Beslenmen vesaire de onemli tabii, 2 yıl once bırakmıstım tekrar baslayınca bacaklarımda agrı olusmadı. Kisiden kisiye degisir.

Hocam birden abanmadığınız sürece geçmeyecek ağrılar değiller. Ben ara verip başladığımda gece yataraken Magnezyum tablet kullanıyorum. Sabah kadar baya rahatlamış oluyorum. Birer gün arayla gidip her gittiğimde kademe kademe artırıyorum.

Olur hamlanırsın 1 2 gün geçer sonra

Et kırığı olur hocam 2 ay ara verdim ben tamamen saldım tekrar başladığımda yine oram buram ağrıyordu üstüne giderseniz hızlıca geçiyor.

ZMA'nın çok yardımı oluyor bu konuda içinde çinko ve magnezyum bulunduruyor ilave olarak alınabilir.

Hap tüketemiyorum diyen varsa kapsülü açıp su ile de içebilirsiniz veya toz halleri bulunuyor direkt sorununuzu çözmemesi etki etmemesi anlamına geliyor değil sorunun kaynağının başka yerden olduğuna işaret ediyor olabilir.

Ağır girdim birkaç gündür sakat gibi geziyorum. Yavaştan alırsan sorun olmaz. Arttırarak devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…