MustafaEkicii Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Yazlıkta buldum 6 ay geçmiş. Paketi açılmamış. Tarihi 6 ay geçmiş petibör bisküvi 2 tane tadına baktım. Normal gibi. Yenir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
Yazlıkta buldum 6 ay geçmiş. Paketi açılmamış. Tarihi 6 ay geçmiş petibör bisküvi 2 tane tadına baktım. Normal gibi. Yenir mi acaba?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.344 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 Yemişsin zaten ya.
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 Serin yerde durduysa bozulma ihtimali düşük ama yemeni tavsiye etmem. Bir bisküvi için sağlığını riske atma.
Serin yerde durduysa bozulma ihtimali düşük ama yemeni tavsiye etmem. Bir bisküvi için sağlığını riske atma.
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Haziran 2024 #4 Yenir.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.344 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #5 Sağlığın için yeme hocam.
İwamoto_Kogan Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 439 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #6 1.5 yıllık makarna yemiştim, pişmemiş kuru haldeydi pişirdik yedik bir sorun olmadı. Renginde bir değişim, farklı bir kokusu varsa yemeyin derim.
1.5 yıllık makarna yemiştim, pişmemiş kuru haldeydi pişirdik yedik bir sorun olmadı. Renginde bir değişim, farklı bir kokusu varsa yemeyin derim.
MustafaEkicii Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #7 Einstein dedi: Yemişsin zaten ya. Genişletmek için tıkla... 2 tane yedim sadece İwamoto_Kogan dedi: 1.5 yıllık makarna yemiştim, pişmemiş kuru haldeydi pişirdik yedik bir sorun olmadı. Renginde bir değişim, farklı bir kokusu varsa yemeyin derim. Genişletmek için tıkla... Pişmemiş makarnayı nasıl yedin.
Einstein dedi: Yemişsin zaten ya. Genişletmek için tıkla... 2 tane yedim sadece İwamoto_Kogan dedi: 1.5 yıllık makarna yemiştim, pişmemiş kuru haldeydi pişirdik yedik bir sorun olmadı. Renginde bir değişim, farklı bir kokusu varsa yemeyin derim. Genişletmek için tıkla... Pişmemiş makarnayı nasıl yedin.
İwamoto_Kogan Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 439 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #8 MustafaEkicii dedi: 2 tane yedim sadece Pişmemiş makarnayı nasıl yedin. Genişletmek için tıkla... Son tüketim tarihinin üzerinden 1.5 yıl geçmişti bildiğiniz kuru ankara penne makarnaydı pişirerek yedik bir şey olmamıştı.
MustafaEkicii dedi: 2 tane yedim sadece Pişmemiş makarnayı nasıl yedin. Genişletmek için tıkla... Son tüketim tarihinin üzerinden 1.5 yıl geçmişti bildiğiniz kuru ankara penne makarnaydı pişirerek yedik bir şey olmamıştı.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 1 Haziran 2024 #9 MustafaEkicii dedi: Yazlıkta buldum 6 ay geçmiş. Paketi açılmamış. Tarihi 6 ay geçmiş petibör bisküvi 2 tane tadına baktım. Normal gibi. Yenir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam hayatımda ilk defa petibör bisküvi için sağlığını riske atan insan görüyorum. Yemezsen ölmezsin bence. Boş ver. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2024
MustafaEkicii dedi: Yazlıkta buldum 6 ay geçmiş. Paketi açılmamış. Tarihi 6 ay geçmiş petibör bisküvi 2 tane tadına baktım. Normal gibi. Yenir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam hayatımda ilk defa petibör bisküvi için sağlığını riske atan insan görüyorum. Yemezsen ölmezsin bence. Boş ver.
MustafaEkicii Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #10 Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam hayatımda ilk defa petibör bisküvi için sağlığını riske atan insan görüyorum. Yemezsen ölmezsin bence. Boş ver. Genişletmek için tıkla... Haklı.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam hayatımda ilk defa petibör bisküvi için sağlığını riske atan insan görüyorum. Yemezsen ölmezsin bence. Boş ver. Genişletmek için tıkla... Haklı.