6 bin TL bütçeye hangi monitör alınmalı?

Bütçe
5000-6000

SoloTürk54

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
MONSTER Aryond A27 V2 27-MSI G27c4x 27
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar, hayırlısıyla yeni monitör almak istiyorum da 5 6 bin fiyat bandına 2 monitör buldum 2'si arasında kaldım. Acaba hangisi daha iyi? Çok fazla rekabetçi oynamıyorum, genellikle 5 6 saat açık kalabiliyor hangisi alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar, hayırlısıyla yeni monitör almak istiyorum da 5 6 bin fiyat bandına 2 monitör buldum 2'si arasında kaldım. Acaba hangisi daha iyi? Çok fazla rekabetçi oynamıyorum, genellikle 5 6 saat açık kalabiliyor hangisi alınabilir?

Monster alma ne alırsan al

Genellikle FPS oyunları oynuyorsan bunu tercih edebilirsin.

Genellikle FPS oyunları oynuyorsan bunu tercih edebilirsin.

Çok fazla rekabetçi-FPS oyunları oynamadığım için başka monitör var mı acaba?

Çok fazla rekabetçi-FPS oyunları oynamadığım için başka monitör var mı acaba?

Buna bakabilirsin.

Buna bakabilirsin.

Curved Monitör arıyordum ama Curved miydi bu monitör

Hocam bu iki monitör arasındayım hala biri 250Hz 1920 1080p genelllikle oyun oynarkende 1920 1080p de oynuyorum Aryond dada 180 Hz 2K gayet yeterli RX6600 ekran kartım var 250 Hz destekleyeceğini düşünmüyorum aryonda da HDR 10 var vallahi 2'si arasındayım hala

@Einstein reis aldığımı ana monitör olarak kullancağım 2 monitörde sıkıntı eder mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı