satsuujin Femtopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar selam, 6K bütçe ile klavye mouse alacağım. MC oyuncusuyum makrolu mouse ne alabilirim?
A amd3461 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #2 scyrox bakabilirsin mouse
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 936 Çözümler 4 24 Haziran 2025 #3 satsuujin dedi: Arkadaşlar selam, 6K bütçe ile klavye mouse alacağım. MC oyuncusuyum makrolu mouse ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne boyutta klavye tercih edersiniz.
satsuujin dedi: Arkadaşlar selam, 6K bütçe ile klavye mouse alacağım. MC oyuncusuyum makrolu mouse ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne boyutta klavye tercih edersiniz.
satsuujin Femtopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #4 arabacı adam dedi: Ne boyutta klavye tercih edersiniz. Genişletmek için tıkla... Dark Project ALU81A Mekanik Klavye şuna bakmıştım da fiyatı beni aşar.
arabacı adam dedi: Ne boyutta klavye tercih edersiniz. Genişletmek için tıkla... Dark Project ALU81A Mekanik Klavye şuna bakmıştım da fiyatı beni aşar.
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 936 Çözümler 4 24 Haziran 2025 #5 satsuujin dedi: Dark Project ALU81A Mekanik Klavye şuna bakmıştım da fiyatı beni aşar. Genişletmek için tıkla... Minecraft oyuncusu olduğunuzu söylemişsiniz %60 klavye size daha uygun olur ama sizin seçiminiz.
satsuujin dedi: Dark Project ALU81A Mekanik Klavye şuna bakmıştım da fiyatı beni aşar. Genişletmek için tıkla... Minecraft oyuncusu olduğunuzu söylemişsiniz %60 klavye size daha uygun olur ama sizin seçiminiz.
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 848 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #6 satsuujin dedi: Dark Project ALU81A Mekanik Klavye şuna bakmıştım da fiyatı beni aşar. Genişletmek için tıkla... Scyrox v6 veya v8, mchose x75 bakabilir misiniz?
satsuujin dedi: Dark Project ALU81A Mekanik Klavye şuna bakmıştım da fiyatı beni aşar. Genişletmek için tıkla... Scyrox v6 veya v8, mchose x75 bakabilir misiniz?
swisha Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #7 Scyrox V6 veya V8 güzel mouse tercihi olur tutuş şeklinize göre ikisinden birini seçebilirsiniz.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.594 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #8 lavyy123 dedi: Scyrox v6 veya v8, mchose x75 bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Guzel secim olur. Scyrox Markalı Ürünler Scyrox, kablosuz oyuncu fareleriyle öne çıkan, ultra hafif, yüksek sensör duyarlılığına sahip ve ergonomiye önem veren bir oyun ekipmanı markasıdır. www.gaming.gen.tr Klavye olarak: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-7) Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir. www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3) Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Boyut tercihine gore alinabilir.
lavyy123 dedi: Scyrox v6 veya v8, mchose x75 bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Guzel secim olur. Scyrox Markalı Ürünler Scyrox, kablosuz oyuncu fareleriyle öne çıkan, ultra hafif, yüksek sensör duyarlılığına sahip ve ergonomiye önem veren bir oyun ekipmanı markasıdır. www.gaming.gen.tr Klavye olarak: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-7) Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir. www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3) Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Boyut tercihine gore alinabilir.
satsuujin Femtopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #9 swisha dedi: Scyrox V6 veya V8 güzel mouse tercihi olur tutuş şeklinize göre ikisinden birini seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kablosuz fareleri tercih etmiyorum da daha ona gore bir tavsiyeniz var mı?
swisha dedi: Scyrox V6 veya V8 güzel mouse tercihi olur tutuş şeklinize göre ikisinden birini seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kablosuz fareleri tercih etmiyorum da daha ona gore bir tavsiyeniz var mı?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.594 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #10 satsuujin dedi: Kablosuz fareleri tercih etmiyorum da daha ona gore bir tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kablolu ile ayirt edemezsiniz bile hocam emin olun gecikme farki yok artık. Pisman etmez, kablosuzun ozgurlugu cok daha iyi.
satsuujin dedi: Kablosuz fareleri tercih etmiyorum da daha ona gore bir tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kablolu ile ayirt edemezsiniz bile hocam emin olun gecikme farki yok artık. Pisman etmez, kablosuzun ozgurlugu cok daha iyi.